100% чист натурален суроватъчен протеин - ванилия HAYA LABS

100% чист натурален суроватъчен протеин - ванилия HAYA LABS

All Natural Whey Protein е доказано натурален и чист суроватъчен протеин, произведен от Haya Labs. Създаден е с грижа за организма, като не съдържа аспартан и изкуствени оцветители.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 25.20 лв. -10%
28.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 858047007090
Магически точки: 28
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 14
  • Дози на ден 1
  • Една доза 32 g
  • Калории 112 kcal
  • Протеин 25 g
  • Разфасовка 454 g
  • Натрий 50 mg
  • Желязо 2,5 mg
  • Калций 120 mg

Описание

All Natural Whey Protein от Haya Labs

Овкусява се единствено с натурален екстракт от Ванилия за по-приятен вкус и аромат. Суроватъчният протеин на Haya Labs съдържа необходимата доза белтъчини и аминокиселини, които тялото е здравословно да приема, особено при интензивни и силови тренировки. Те подпомагат възстановяването на мускулите и тъканите при трениращи и подобряват ефекта от почивката. Натуралният протеин има по-голям ефект върху изграждането на чиста мускулна маса, като стимулира растежа на мускулите като в същото време подпомага изхвърлянето на натрупаните ненужни мазнини в човешкото тяло.

100% натурален протеин е с обогатена формула със съдържание на желязо и калций. С грижа не само за мускулните тъкани, но и за костната система. Калцият спомага здравето и издръжливостта на костите, особено при физически натоварвания, като предотвратява изтъняване и контузии. Добавените желязо и калции подпомагат провеждането на нервните импулси през тялото и мускулните съкращения. 

Препоръчително е All Natural Whey Protein да се приема в най-кратко време след завършване на тренировката за най-голям ефект. Той не е заместител на основното хранене, но подпомага организма в неговото възстановяване. Прахообразната формула на протеина от Haya Labs е специално създадена, за да се разтваря и приема лесно, а усвояването от организма да става по-ефикасно и бързо.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза дневно, за предпочитане веднага след тренировка.