100% естествен еритритол / 100% Natural Erythritol HAYA LABS

100% естествен еритритол / 100% Natural Erythritol HAYA LABS

Хранителната добавката Натурален Еритритол представлява органично съединение, което се използва като заместител на захарта. Компанията HayaLabs произвежда 100% естествен еритритол, който е по-силен от ксилитол. Еритритолът във вид на пудра се използва за приготвяне на нискокалорични десерти без захар.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 16.11 лв. -10%
17.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 6095
Магически точки: 18
Наличност: В наличност

Описание

Какви са предимствата на добавката Еритритол?

  • По-силен продукт в сравнение с Xylitol;
  • Подходящо за вегани и вегетарианци;
  • Няма отрицателен ефект върху зъбите;
  • Силни антиоксидантни свойства;
  • Висококачествен продукт на Haya Labs, направен от висококачествени съставки.

Какво представлява добавката HAYA LABS 100% Натурален Еритритол?

Еритритолът е органично съединение, захарен алкохол, използван като добавка в храната и заместител на захарта. Продукта е направен от царевица с помощта на ензими и ферментация. Формулата му е C₄H₁₀O4 или HO(CHOH)2OH. Еритритолът е 60–70% по-сладък от захарозата (трапезна захар), но е почти некалоричен и не влияе на нивата на кръвната захар или причинява кариес.

В сравнение с други производители, HayaLabs произвежда 100% естествен еритритол, който е по-силен от ксилитол. Натуралният Еритритол с качества на натурален подсладител е във вид на бял кристален прас с пречистен сладък вкус, наподобяващ на захарта. Основното предимство е, че няма съдържание на калории, а гликемичния индекс 1, в сравнение с гликемичен индекс от 65 при бялата захар.

За кого е подходяща добавката 100 % естествен Еритритол?

Натуралният Еритритол е предназначен за деликатно подслаждане на разнообразни храни и напитки, като шейкове, смутита, сокове, сладолед и др. Добавката е устойчива на топлинна обработка и е чудесно средство за готвене в домашна обстановка. Използва се в производството на храни и шоколад, в комбинация с други подсладители, с цел да се постигне добра консистенция и сладост.

Какви са допълнителните предимства на Хая Лабс 100% натурален еритритол?

Натуралната хранителна добавка на Хая Лабс Еритритол е здравословна алтернатива на бялата рафинирана захар и е без вредни последици. Подсладителят Еритритол е без калории и е с изключително нисък гликемичен индекс. Препоръчва се от зъболекарите и диетолозите по медицински причини, тъй като не причинява кариес, не повлиява на стойностите на инсулина и кръвната захар. Същевременно с това задоволява желанието за сладко и е отлично допълнение към любими храни и напитки. 

Обобщение

Естествената сладка добавка е най – добрият и здравословен заместител на захарта и изкуствените подсладители в ежедневието. Подходяща е за прием от деца и възрастни и е идеален за рецепти с намалени калории и без захар.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

нaтypaлeн пoдcлaдитeл