100% креатин монохидрат / Creatine Monohydrate SCITEC - 300г

100% креатин монохидрат / Creatine Monohydrate SCITEC - 300г

Ако тренирате редовно и искате да подобрите състоянието на тялото си, креатин монохидрат на прах е чудесната добавка за вас.

56.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 9975
Магически точки: 56
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 20/ 100/ 200
  • Дози на ден 1
  • Една доза 5 g
  • Креатин монохидрат 5 g
  • Разфасовка 0,300 kg / 0,500 kg / 1 kg

Описание

Всеки, който спортува редовно, знае какво е креатин монохидрат. Може би го пиете редовно. Може би само сте чували за него. А може би се чудите дали той е подходящ за вас. Което и от трите да важи за вас, в следващите редове ще откриете малко повече за креатин монохидрат и как да го приемате под формата на прах от Scitec.

Креатин монохидратът бележи началото на революцията при спортните добавки в началото на 90-те. Известен като резервът на вашите мускули, креатинът е отговорен за даряването на фосфатни групи за регенериране на изчерпания АТФ, поради което служи като доставчик на допълнителна клетъчна енергия за мускулните контракции. В същото време креатинът е способен да увеличава обема на клетките, като предизвиква по-висок синтез на мускулни протеини. Тестван е в стотици опити, които доказват, че Креатин монохидрат има силата да увеличи общия мускулен креатинов резерв, включващ свободен креатин и креатин фосфат. Тази му способност предизвиква важно увеличаване на мускулния размер и силата и до по-добри спортни резултати, както и до благоприятни ефекти върху здравето, които не са свързани пряко със спорт. 

За кого е подходящ приемът на креатин монохидрат? 

Ако се чудите дали приемът на креатин монохидрат е подходящ за вас, отговорът е ДА, ако попадате в една от следните групи: 

  • Атлети и бодибилдъри;
  • Хора, които консумират само вегетариански или вегански храни;
  • Хора с влошени когнитивни способности;
  • Възрастни хора;
  • Хора с висока кръвна захар.

Как да приемате креатин монохидрат на прах от Scitec?

Вашето тегло в килограми, разделено на три. Това е количеството креатин в грамове, което трябва да приемате дневно във фазата на зареждане (1-ва седмица от приема). След този период се приема половината от това количество за поддържане. Консумира се предимно на празен стомах след тренировка с прости въглехидрати. Консумирайте по 350 мл течност на всеки 5 грама креатин за да постигнете най-добър ефект от тренировката. По време на консумацията на креатин се уверете, че сте добре хидратирани през цялото време.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза преди и 1 доза разтворена в 400 ml вода след тренировка.