100% Суроватъчен изолат / Whey Isolate - SCITEC

100% Суроватъчен изолат / Whey Isolate - SCITEC

Ако искате да видите по-добри резултати във фитнес, ако искате да отслабнете... на помощ идва суроватъчният протеин на прах, който можем да приемаме бързо, лесно и ежедневно, за да подпомогнем тялото си.

81.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 728633102426
Магически точки: 72
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 29 / 83 / 167
  • Дози на ден 1
  • Една доза 24 грама
  • Л-глутамин 250 г
  • Калий 172 г
  • Протеин 20 г
  • Разфасовка 0.700 / 2 / 4 кг
  • Натрий 55 г

Описание

Ако спортувате редовно...

Ако сте професионален спортист...

Ако искате да се отървете от излишните килограми...

То най-вероятно знаете колко важно е да приемате протеин. Той е един от ключовите елементи за здраво тяло и най-вече – силни мусули. Но със забързаното ежедневие и нередовното хранене, не винаги можем да бъдем сигурни, че протеинът, който приемаме, е достатъчен на тялото. Ето защо, на помощ идва суроватъчният протеин на прах, който можем да приемаме бързо, лесно и ежедневно, за да подпомогнем тялото си. Ето какво трябва да знаете за него и как да приемате 100% Суроватъчен изолат под формата на хранителна добавка.

Защо суроватъчен протеин? 

За разлика от останалите протеини, които се намират на пазара, суроватъчният протеин се прави от мляко и е превъзходен източник на протеин. Той предлага много ползи за здравето и е чудесен за всеки, който иска да увеличи дневния прием на протеин като в същото време намали приема на мазнини и лактоза. Едно от най-важните неща, с които може да се похвали суроватъчният протеин е, че той съдържа всички необходими за човешкото здраве аминокиселини. 

Суроватъчният протеин се създава от суроватка – остатъчен продукт, който получаваме при производство на сирене и с годините се е превърнала в популярен начин за милиони хора по света да допълнят своя прием на протеини.

Какво е изолат?

Суроватъчният протеин изолат е течен страничен продукт от процеса на производство на сирене или кисело мляко, който след това се преработва в суроватъчен протеин на прах. В тази форма обикновено се използва като добавка в сосове, дресинги, печива и, най-важното, като добавка от хора, които искат да увеличат приема на протеини. Суроватъчен протеин изолат е просто високо пречистена версия на суроватъчен протеин.

Ако търсите продукт, който да ви осигури възможно най-голямо количество чист протеин на мерителна лъжица, или се притеснявате от лактозна непоносимост, изолатът е най-доброто, което можете да изберете. 

Какви са ползите от приема на суроватъчен протеин изолат?

Редовно приеман под формата на хранителна добавка, суроватъчният протеин: 

Увеличава силата – Ако искате да увеличите силата и издръжливостта си, суроватъчният протеин изолат е това, от което имате нужда. Той съдържа в себе си високи нива на левцин, незаменима аминокиселина, което подпомага синтеза на мускулен протеин в тялото. 

Подпомага отслабването – Знаете ли, че приемът на суроватъчен протеин изолат ще ви помогне да отслабнете? Той осигурява ценен за тялото протеин, без излишни мазнини.

Изгражда чиста маса – Суроватъчният протеин изолат може да ви помогне да изградите чиста, мускулна маса, благодарение на съдържанието на ценни аминокиселини. Тези аминокиселини подпомагат синтеза на мускулни протеини като по този начин възстановяват баланса между разграждането и създаването. 

Възстановява мускулите – Приемането на суроватъчен протеин изолат, преди, по време или след тренировка ще ви помогне да се възстановите по-дързо и ще ви лиши от неприятната мускулна треска. 

Как да приемате 100% суроватъчен изолат?

Можете да приемате от 1 до 4 дози от протеина, в зависимост от състоянието на тялото ви и желаните резултати. Разтворете една доза от протеина във вода, мляко или друга напитка и разбъркайте. 


Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Една доза: 24 грама         

Начин на употреба: 100% Whey Isolate може да се пие по време на хранене за увеличаване на протеиновото съдържание, или да се приема самостоятелно според нуждите и целите (диета, преди лягане, и т.н.). В зависимост от чистата ви мускулна маса  и Вашата нужда от хранителни вещества трябва да приемате ежедневно от 1 до 4 дози.