100% Цейлонска Канела Cvetita Herbal - 80 капсули

100% Цейлонска Канела Cvetita Herbal - 80 капсули

Канелата като подправка е широко позната, но тя има много повече свойства и качества, от колкото предполагате.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 26.10 лв. -10%
29.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950228
Магически точки: 29
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 40
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 80 капсули
  • Цейлонска канела кора 300 mg

Описание

Цейлонска канела

Извлича се от дърветата Cinnamomum или по-точно от вътрешността на тяхната кора. Канелата е известна още от древни времена и е една от познатите подправки по света. 

Защо да изберем Цейлонска канела?

Цейлонската канела се различава по няколко основни свойства от обикновената канела, която е по-масово разпространена и на по-ниска цена. Цветът на Цейлонската канела е малко по-светлокафяв. Самият й аромат и вкус са по-деликатни, меки и сладникави, като в същото време има по-високо съдържание на натурални масла (цинамалдехид). Ето защо Цейлонската канела е по-предпочитаният и значително по-здравословен и качествен избор. 

Ползи от прием на Цейлонска канела

Контролираният прием на цейлонската канела има редица ползи за здравето на нашия организъм. Канелата на прах спомага за регулирането на нивото на кръвната захар, контролирането на триглицеридите в организма и стимулирането на инсулиновите рецептори, така че да се нормализира глюкозата в кръвта. Подходяща е за прием от хора с диабет тип 2.

Канелата е още силен дезинфектант, има силно противогъбично и антибактериално действие. Подпомага организма да се отърве от различни вредни въздействие, инфекции и токсини. Засилва цялостният имунитет на човешкото тяло. Има изключително благоприятно въздействие при борбата срещу гъбични инфекции, различни видове бактерии и гъби. Цейлонската канела на Cvetita Herbal може да се използва и при лечение на артрит, астма или висок холестерол. Консумацията на канела на прах защитава сърцето от сърдечни болести, както и подобрява здравето на храносмилателния тракт и дебелото черво.

Освен редицата положителни аспекти върху организма от приема на цейлонска канела, тя се използва още в състава на редица козметични продукти, за създаването на маски за лице и тяло, както и при продукти за подмладяване на кожата. В комбинация с мед, канелата се превръща в лесна и бърза рецепта срещу натрупаните излишни килограми и мазнини. 

100% Цейлонска канела на Cvetita Herbal в желатинова капсула е чудесен вариант за прием на един 100% натурален продукт, за подсилването на имунната система и подобряването на общото състояние на организма.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

По една капсула два пъти дневно след храна. Препоръчва се да се приема 3 месеца, след това може да се направи почивка от 15 дни и да за започне приема отново.

-33%