4 в 1 Формула за Отслабване / Lecithin, Kelp, B-6, & Cider Vinegar Swanson - 240 таблетки

4 в 1 Формула за Отслабване / Lecithin, Kelp, B-6, & Cider Vinegar Swanson - 240 таблетки

Формулата за Отслабване 4 в 1 на Swanson е тук, за да ви помогне да постигнете целите си за слабо и красиво тяло.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.32 лв. -10%
24.80 лв.
Производител:
Код на продукта: SWD019
Магически точки: 24
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 120
 • Дози на ден 1-2
 • Една доза 2 таблетки
 • Лецитин 200 mg
 • Органични Ascophyllum nodosum (кафяви водорасли) 40 mg
 • Ябълков оцет на прах 80 mg
 • Разфасовка 240 таблетки
 • Витамин B6 8 mg
 • Люцерна 100 mg

Описание

Ако диетите и усилената фитнес програма не довеждат до резултатите, които искате да постигнете с теглото си, може би е добре да помислите за хранителна добавка с изпитани компоненти, която да подпомогне процеса на отслабване като част от общите Ви усилия. Такава добавка е Формулата за Отслабване 4 в 1 на Swanson. 

Защо 4 в 1 Формула за Отслабване на Swanson?

Не е нужно да Ви убеждаваме, че поддържането на здравословно тегло е само в плюс на цялостното Ви здраве. Излишните килограми са предпоставка за редица неразположения и състояния: на костната система, със сърцето, кръвното, холестерола, метаболизма и т.н.

Специалистите на Swanson са подбрали съставките във формулата си така, че те да имат комплексно действие и да подкрепят опитите Ви за отърваване от излишните килограми – физическа активност и режим на хранене. Освен, че Ви помагат в борбата с килограмите, лептинът, водораслите, витамин В6 и ябълковия оцет Ви дават и полезни веществаза организма. 

За какво се препоръчва приемът на 4 в 1 Формула за Отслабване на Swanson?

 • Ако имате проблем с метаболизма;
 • Ако складирате излишни мазнини;
 • Ако индексът на телесната Ви маса е висок;
 • Ако страдате от сърдечно-съдови състояния;
 • Ако Ви липсва енергия и тонус. 

Състав и ползи на 4 в 1 Формула за Отслабване на Swanson?

Като един от лидерите на пазара за хранителни добавки, Swanson подбира натурални съставки, които са познати в практиката дълго време и се използват, заради своята ефективност.

Лецитинът е естествен емулгатор в клетките, чиято задача е да подпомага изгарянето на мазнините, както и тяхната водоразтворимост, затова е и незаменим при опитите ни за отслабване. Освен, че участва активно в метаболизма, лецитинът е и средство, което в медицината се използва за подобряване на състояния като артрит, Алцхаймер и болести на жлъчката.

Водораслите са природен източник на витамини и минерали, а в същото време са бедни на мазнини и калории, което ги нарежда сред суперхраните. Освен това те са богати на влакна, които не позволяват мазнините да преминат през червата и да се трупат в организма.

Витамин В6 е витамин от група В, който участва в метаболитните процеси и преработването на мазнини, протеини и въглехидрати, които си набавяме чрез храната. В същото време много хора с наднормено тегло са с риск от дефицит на витамин В6. Затова е и необходимо витаминът да се приема като добавка, когато се опитваме да отслабнем.

Ябълковият оцет има редица ползи за човешкия организъм. Подобрява метаболизма и занижава кръвната захар. В следствие на което процесът по изгаряне на мазнините се засилва. Ябълковият оцет влияе върху апетита и по този начин намалява количеството храна, което консумираме.

Как да приемате формулата за отслабване?

Радвайте се на отлично здраве и комплименти за фигурата си като приемате по 2 таблетки 3 пъти на ден с много вода. Добре е да приемате формулата след хранене.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 таблетки 3 пъти на ден с вода след ядене.