5 - хидрокситриптофан (5-HTP) 50 mg Now Foods - 90 Вега капсули

5 - хидрокситриптофан (5-HTP) 50 mg Now Foods - 90 Вега капсули

Добавка със силно антидепресивно действие върху централната нервна система. Помага при депресии, стрес, напрежение, преумора, проблеми със съня, агресия. Отразява се благоприятно върху физическото и психическото здраве. Подходяща при активен спорт.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 45.00 лв. -10%
50.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739000996
Магически точки: 50
Наличност: Изчерпан

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • 5-HPT хидрокситриптофан 50 mg
  • Разфасовка 90 вега капсули

Описание

5-Хидрокситриптофан - натурален антидепресант

5-Хидрокситриптофан под формата на капсули е хранителна добавка от Now Foods, която участва в производството на Серотонин в главния мозък. А серотонинът е химично съединение, което отговаря пряко за нашето поведение, настроението ни, апетита, както и за качеството на съня.

В днешният свръх забързан свят, където сме подложени на редица стресови фактори, количеството на произведен сератонин намалява и често води до лошо настроение, безпокойство, стрес, напрежение и дори депресивни състояния.

Добавката 5-HTP 50 mg, която се предлага в 60 или 190 веге капсули, е с натурален произход. Тя е продукт, който ще ви помогне  да се справите с всички признаци и симптоми, които се свързват с ниските нива на Серотонин в организма.

Ползите от приемането на 5-HTP от Now Foods

5-Хидрокситриптофанът е много добро антидепресивно средство, което повлиява директно централната нервна система. Стимулира произвеждането на повече Сератонин, като това подобрява настроението, действа успокояващо върху нервите и предотвратява проблемите със съня.

Помага при депресия, тревожност, безпокойство, стрес, нервност, агресивни състояния и други симптоми, свързани с разстройство на нервната система. А по-доброто състояние на нервната система се отразява благоприятно върху психическото и физическо здраве. Приемането на капсулите води до по-добра концентрация, памет, по-добра реакция в стресови ситуации, по-висока издръжливост и по-добра работоспособност.

  • Действа стимулиращо върху нервната система.
  • Осъществява контрол върху функцията на сърдечно-съдовата система.
  • Подпомага дейността на пикочно-половата система.
  • Грижи се за здравето на стомашно-чревния тракт.
  • Регулира нивото на холестерол и кръвно налягане.

Ползи при практикуване на спорт

5-HTP може да ви съдейства при провеждане на нисковъглехидратни диети, като подтиска апетита и в същото време спомага за намаляване на мазнините в тялото. Едновременно с това стимулира производство на хормон на растежа в тялото, който е отговорен за растежът на мускулите и за натрупването на чиста мускулна маса.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза дневно.