5-HTP 50mg HAYA LABS - 90 Капсули

5-HTP 50mg HAYA LABS - 90 Капсули

5-HTP е съкращение от 5-Хидрокситриптофан, което е аминокиселина от особено важно значение за нормалното функциониране на човешкия организъм.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.50 лв. -10%
25.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 854822007224
Магически точки: 25
Наличност: Изчерпан

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1
  • 5-HPT хидрокситриптофан 50 mg
  • Разфасовка 90 капсули

Описание

5-HTP от Haya Labs

Обикновено 5-HTP се синтезира по естествен път в него, но има случаи, когато синтезът е забавен и нормалното здравословно количеството спада. Тогава е препоръчителен прием на храни, съдържани 5-HTP или набавянето му като хранителна добавка. Аминокиселината 5HTP на капсули се извлича от растението Грифония (Griffonia simplicifolia) - растителен вид, от който се използват само семената за извличането на 5-Хидрокситриптофан. Тази аминокиселина е силен и мощен естествен антидепресант. Участва в производството на сератонин в кръвта или т.нар. "хормон на щастието". Серотонинът е отговорен за нашето "добро настроение", като не ни позволява да изпадаме в депресивни състояния, тревожност, нервност и напрегнатост. Депресията забавя дейността на мозъка, намаля концентрацията и неговата ефективна работа. Приемът на капсули 5-HTP противодейства на всички симптоми на депресията.

Как ще ви повлияе приемът на капсули 5 HTP?

При тревожни мисли, напрегнатост, отчаяние, тъга, чувство на унилост, отпадналост и безпомощност, приемът на капсулите 5-ХТП ще подобри общото състояние на вашия организъм и ще пребори депресивните състояния и депресията. Стимулира работата на мозъка и подобрява цялостно концентрацията, ефективността и работоспособността. Препоръчително е да се приема и при отказване на алкохол, цигари или други наркотични вещества, за по-лесно справяне с последващите симптоми на психическия отказ. Ще ви помогне да се отървете от главоболието, мигрените, апатичните настроения, агресивните състояния. Помага при диети и опити да намалите консумацията на сладки продукти. Действа добре при захарен диабет, язви, фибромиалгия, епилепсия и невродермит.

Изключително полезен за консумация от активни спортисти и трениращи. Подобрява качеството, продължителността и дълбочината на съня. По този начин влияе пряко върху по-бързото възстановяване на организма и най-вече на мускулите след продължително натоварване. По-високите нива на сератонин повлияват добре за намаляване на стреса от продължителни тренировки, умора и напрежение. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

1 капсула на ден преди сън.

-33%