AAKG 1100 XtraCaps аргинин алфа-кетоглутарат All Nutrition - 120 Капсули

AAKG 1100 XtraCaps аргинин алфа-кетоглутарат All Nutrition - 120 Капсули

AAKG с таурин и витамин B6 действа в посока за подобрено кръвообращение и увеличаване на силата и издръжливостта. Важен за всеки спортист. Гарантира правилното и добро възстановяване на тялото след тренировка.

33.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 1111
Магически точки: 33
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Таурин 44 mg
 • AAKG - L-Аргинин-алфа-кетоглутарат 4355,2 mg
 • Разфасовка 120 капсули
 • Една доза 4 капсули
 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Витамин B1 (тиамин) 0,8 mg

Описание

Формула на AAKG, подсилена с Таурин и Витамин B6

All Nutriotion предлага на вашето внимание комплексна формула със съдържание на:

 • Аргинин Алфа-кетоглутарат
 • Таурин
 • Витамин B6

Тази формула съдържа 1100мг AAKG във всяка една капсула, като по този начин осигурява максимална подкрепа на всеки един организъм, подложен на интензивни тренировки и редовно практикуване на спорт. AAKG се получава като съединение между Аргинин и Алфа-кетоглутарат, като и двете са предшественици на NO (азотен оксид). Самото съединение работи в няколко основни посоки при прием.

 1. Има разширяващо действие върху кръвоносните съдове, като по този начин стимулира движението на кръвта в тялото.
 2. Подобреното кръвообращение увеличава кръвта в мускулите в тялото и се стимулира тяхната издръжливост при натоварване.
 3. По-високата издръжливост спомага за по-ефективно провеждане на тренировките, повече повторения и по-добри резултати.
 4. Засиленото кръвообращение спомага за по-активното провеждане на хранителни вещества (въглехидрати, протеини и други) и кислород до всички части на тялото.
 5. Захранването на тъканите и мускулите спомага за тяхното по-добро и пълноценно възстановяване след приключване на физическото натоварване (тренировката).

Благодарение на всички действия на AAKG вие ще предпазите своето тяло от преумора и изтощаване и ще гарантирате неговото оптимално здраве по време на физическо натоварване. Когато тялото не е достатъчно подкрепено в такива периоди, то могат да се активират катаболитни процеси. При тях тялото започва да си набавя хранителни вещества от вече наличните и съхранени такива, в случаят от самите мускули. Започва разпад на мускулните тъкани, когато не са налични други вещества. AAKG притежава добър антикатаболитен ефект, като в същото време притежава и про-анаболен ефект. Той спомага за активиране на хормони на растежа, сред които са IGF-1, соматотропин, инсулин и други.

Съдържание на Таурин и Витамин B6. Защо са добавени точно те?

Тауринът е аминокиселина, която подпомага за регулирането на нивото на електролитите в кръвта. Освен това участва в придвижването в тялото на важни минерали, сред които са натрий, магнезий и калий, като спомага за преминаването им през клетъчните мембрани. Важен е за мускулите и тяхното здраве, защото освен, че предотвратява мускулните контракции, то увеличава наличната им сила и повишава издръжливостта.

Витамин B6 е от групата на B-витамини, като играе също доста голямо значение за мускулното здраве. Той се грижи за здравето на нервната система и регулира мускулните съкращения.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 4 капсули половин час преди тренировка. В дните без физическо натоварване, може да вземате продукта преди лягане.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: