Acai / Акай 520 mg Nature’s Way -  60 Kапсули

Acai / Акай 520 mg Nature’s Way - 60 Kапсули

Акай от Nature’s Way е тук, за да ви даде всички полезни свойства на този малък, супер плод. Ето какво още трябва да знаете за полезните свойства на Акай бери и как да приемате продукта от Nature’s Way.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 39.14 лв. -10%
43.49 лв.
Производител:
Код на продукта: 15760NW
Магически точки: 43
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1-2
  • Една доза 2 капсули
  • Разфасовка 60 капсули
  • Акай бери 520 mg

Описание

Ако поне веднъж сте търсили средства за отслабване, то със сигурност сте попадали на Акай бери. Тези малки плодчета са често използвани в капсулите, който подобряват метаболизма, засилват изгарянето на мазнини и подпомагат отслабването.

Но те са много повече от това. 

Именна затова продуктът Акай от Nature’s Way е тук, за да ви даде всички полезни свойства на този малък, супер плод. Ето какво още трябва да знаете за полезните свойства на Акай бери и как да приемате продукта от Nature’s Way.

Акай бери отблизо

Акай бери са малки, кръгли плодчета, които растат в тропическите гори на Централна и Южна Америка. Те много приличат на боровинки, но имат жълта вътрешност и голямо семе.

Най-лесният начин да бъдат консумирани сурови е като се накиснат, за да се омекотят, а след това се пасират докато се образува тъмно лилава паста. А вкусът им е наистина интересен. Акай бери се характеризират с вкус, който напомня за кръстоска между къпини и неподсладен шоколад. 

Полезните свойства на акай бери 

Пълни с хранителни вещества 

Акай бери се смятат за супер плодове, благодарение на голямото разнообразие от витамини и минерали, които се съдържат в тях. Консумирането на акай бери ще ви донесе добро количество витамин А, цинк, желязо, мед, магнезий и калий.

Заредени с антиоксиданти

Едно от нещата, с които Акай бери са най-известни, е че съдържат огромно количество антиоксиданти. Те предпазват тялото от окислително увреждане и поддържат клетките здрави. 

Грижат се за сърцето

Благодарение на завишеното количество антиоксиданти, акай бери се считат за много полезни за здравето на сърцето. Те доказано регулират нивата на холестерол и поддържат „лошия“ холестерол в здравословни норми. 

Подобряват мозъчната функция 

Окислителното увреждане не просто може да предизвика различни заболявания. С течение на времето то започва да вляе и на здравето на мозъка и неговата функция. Антиоксидантите в акай бери намаляват вредното въздействие на околната среда и подобряват мозъчната функция. 

Как да приемате Акай от Nature’s Way?

Акай бери има много и разнообразни ползи като засилване на метаболизма, грижа за имунитета, сърцето и мозъка. Ето защо, ако искате да подобрите здравето си и дадете на тялото си доза ценни антиоксиданти, Акай под формата на капсули е чудесно решение. Приемайте по 2 капсули 1-2 пъти дневно. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули  1-2 пъти дневно.