Витамин A + D + E + K ADEK OstroVit - 200 таблетки

Витамин A + D + E + K ADEK OstroVit - 200 таблетки

Витамин ADEK със съдържание на витамини A, D, E и K в полза на здравето на костите, кожата, косата, ноктите, имунната и сърдечно-съдовата система.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 16.61 лв. -10%
18.45 лв.
Производител:
Код на продукта: 1005
Магически точки: 18
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Разфасовка 200 таблетки
 • Една доза 1 таблетка
 • Дози в опаковка 200
 • Дози на ден 1
 • Витамин A 800 µg
 • Витамин D 2000 IU
 • Витамин K 75 µg
 • Витамин E 12 mg

Описание

Витамини ADEK комплекс

Професионалната линия витамини на таблетки от OstroVit е със съдържание на мастноразтворимите витамини, които е необходимо да си набавяме чрез прием на храни или като здравословна добавка. Въпреки това витамините са важни за нормалното здраве на нашето тяло и техният прием действа благоприятно и стимулиращо на нашия организъм. ADEK витамини от OstroVit съдържат:

 • Витамин A
 • Витамин D
 • Витамин E
 • Витамин K

Защо е важно нормалното количество Витамин А?

Наличието на здравословни количества от Витамин А се свързва със здравето и правилното развитие и растеж на костите, зъбите, косата и ноктите. Той действа и подобряващо върху състоянието и на кожата. Помага за зарастването и възстановяването при рани и контузии. Участва в синтезирането на белтъчини и подобрява обмена на вещества в тялото. Действа подмладяващо и забавя процесите на стареене на костите, кожата и косата. Действа имуностимулиращо и укрепващо при настинки и вируси.

Ползи и защо да приемаме Витамин D?

Витамин Д е група от съединения, в която участие взимат Витамин D2 и D3. Набавянето на количеството Витамин Д може да се направи по три начина: чрез престой на слънчева светлина, чрез прием на храни, съдържащи този витамин или чрез хранителна добавка. Витамин D помага за минерализацията и доброто състояние и здраве на костите, ноктите, косата и кожата. Подпомага метаболизма и усвояването на мазнините в тялото. Помага при болки в ставите, появата на бръчки и старчески петна, проблеми с простата, висока кръвна захар и холестерол. Приемът му действа подмладяващо на тялото и неговите функции.

Важен ли е Витамин E?

Витамин E взима участие в произвеждането на червените кръвни клетки в тялото и това го прави доста важен за нормалното ни здраве. Той е антиоксидант, който подобрява процесите на изхвърляне на свободните радикали и действа предпазващо и имуностимулиращо. Подобрява нивата на холестерола. Действа благоприятно върху здравето и функцията на черния дроб. Участва в нормалното функциониране на сърдечната, гладката и скелетна мускулатура. Съдейства за поддържането на запаси от витамини A и K в тялото.

Важен ли е Витамин K и защо да го приемаме?

Витамин K е един от основните витамини, които участват в процеса  за съсирване на кръвта и предотвратяват прекомерното кървене. Подобрява здравето на артериите и на сърцето, функциите и здравето на мозъка, както и нормализира лошия холестерол. Проучвания през годините изследват и възможностите на този витамин при борбата с рак.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка на ден, след хранене.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: