AFFILIATE

Присъединете се към МАГическия отбор на MagHerbs и получавайте комисионна от 10%

Програмата за партньори на MagHerbs предлага уникалната възможност на всеки ентусиаст да стане част от нашето семейство и да изкара доходи или да получи продукти от нашия магазин.

За да стартирате, просто трябва да се регистрирате, като попълните вашите имена и имейл адрес, във формата по-долу. След като бъдете одобрени като афилиейт партньор, вие ще имате личен промоционален код, който може да споделяте и промотирате сред вашата аудитория.

За всяко лице, което използва вашия промоционален код, вие ще бъдете възнаградени! На края на месеца имате възможност да изберете между парично възнаграждение или продукти от MagHerbs.com, съответстващи на обема на реализираните продажби.

Афилиейт програма

Какво е афилиейт програма?

Афилиейт маркетингът е ефективен модел за печелене, основан на представяне на продукти. Онлайн търговци и уебсайтове предлагат промоционални кодове на инфлуенсъри, които в замяна получават процент от продажбите, генерирани чрез тяхното участие.

Защо да изберете MagHerbs?

Избирайки MagHerbs, вие ставате част от марка, посветена на предлагането на премиум хранителни добавки за здравето и спорта на клиенти по целия свят. Нашата мисия е да подкрепяме здравето и благосъстоянието на всеки клиент чрез предоставяне на продукти от най-високо качество.

Афилиейт програма от MagHerbs

С нашата афилиейт програма, вие не само печелите комисионни, но и получавате възможност да допринесете за по-здравословен и активен начин на живот на хората по целия свят. Освен това, партньорството с MagHerbs ви позволява да изградите стабилни отношения с марка, известна със своя ангажимент към качеството и иновациите в областта на хранителните добавки.