Акай / Acai 1000mg HAYA LABS - 120 Капсули

Акай / Acai 1000mg HAYA LABS - 120 Капсули

Извлечен с екстракт в хранителната добавка Акай / Acai 1000mg е произведена от американската фирма за хранителни добавки HAYA LABS

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 21.60 лв. -10%
24.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 835146827576
Магически точки: 24
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 120
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1
  • Разфасовка 120 капсули
  • Акай бери 1000 mg

Описание

Какво е Акай?

Протеини, аминокиселини, витамини, минерали, фибри – всички тези вещества се съдържат в един малък плод, наречен акай бери. Извлечен с екстракт в хранителната добавка, Акай / Acai 1000mg е произведена от американската фирма за хранителни добавки HAYA LABS.

Редовният й прием води до подобряване на работата на имунната ни система, като започваме да изгаряме повече мазнини. Освен това, акай бери е мощен антиоксидант, който има противовъзпалителен ефект, подобрява нивата на холестерола, като намалява лошия такъв, засилва кръвообращението и регулира нивата на кръвната захар в организма ни.

Всичко това води до повече енергия и чувство за непобедимост, особено подходяща е за хора, които страдат от диабет. Всичко това ще доведе неизменно и до стопяване на мазнините в проблемните зони, ще горите повече телесни мазнини и ще подобрите храносмилателната си система.

Ефектът от Акай

Така ще спомогнете за регулиране и значително редуциране на натрупаните излишни килограми, ще засилите нервната система и ще забавите процеса на стареене в организма.

Билковият екстракт в хранителната добавка ще ви помогне да имате повече сили и енергия, но освен това, ще спомогне работата на нервната система. Доказано е, че акаят забавя стареенето. Освен това, продуктът насърчава детоксикацията на организма и подобрява качеството на съня. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 дози дневно