Акай / AcaiRich® Acai Berry Concentrate 4:1 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Акай / AcaiRich® Acai Berry Concentrate 4:1 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Добавката Acai Berry Concentrate 4:1 се прилага при проблеми със зрението и често главоболие. Акай Рич е източник на мощен екстракт, който има мощно антиоксидантно действие върху цялото тяло.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 24.73 лв. -10%
27.48 лв.
Производител:
Код на продукта: 4530NF
Магически точки: 27
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 90
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 90 капсули
 • Витамин C 7.5 mg
 • Акай бери 500 mg

Описание

Акай на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500мг.

Предимства на Акай

 • Допринася за правилното разграждане на макронутриентите;
 • Преодолява оксидативния стрес от клетките;
 • Поддържа нормалните стойности на захарта;
 • Засилва правилното производство на колаген;
 • Поддържа функциите на имунната система.

При какви признаци се приема добавката Акай?

Acai 500 mg Отслабен имунитет и умора. При чести състояния на главоболия и проблеми с очите. Сърдечносъдови заболявания, повишен холестерол, нарушено кръвообращение. При безсъние и лошо храносмилане или състарена кожа. Всички гореизброени причини говорят за повишено наличие на свободните радикали в организма, в резултат на което клетките и тъканите започват да се повреждат и процесът на стареене се ускорява. Единствените ефективни средства за защита, които "неутрализират" свободните радикали и напълно подмладяват тялото, са антиоксидантите.

Какво трябва да знаем за AcaiRich® добавката?

Acai добавката е извор на мощни екстракти от зърната на растението Акай, които оказват изключителни антиоксидантни свойства над организма. Силно наситените антиоксидантни съединения в добавката забавят процесите на стареене. Рискът от образуване на невродегенеративни и хронични заболявания намалява значително, сърдечната честота и кръвообращението се подобряват, а стойностите на "лошия" холестерол се контролират. Теглото се нормализира, тъй като в организма вече не се запазват толкова мазнини, кожата се регенерира и изглежда подмладена, а енергията и тонусът напълно се възстановяват.

Как е създадена Acai Berry Concentrate 4:1 ?

Растението Акай бери представлява плод с много високи нива на "ORAC" (капацитет за усвояване на свободни радикали). Високата полезност на екстракта от Акай на Натурал Факторс е гарантирана от специален метод EnviroSimpex, който запазва напълно качествата на пресните продукти по време на тяхната прецизна преработка!

Всяка капсула от добавката Акай осигурява 500 mg био плодови екстракти (AcaiRich), стандартизирани до 0,15% Цианидин-3-глюкозид.

AcaiRich – стандартизираният екстракт от биологично отгледани плодове acai, осигурява пълната гама от полифенол, както и антоцианин, които са известни със своето мощно профилактично действие срещу много заболявания.

Обобщение

Acai Berry на Натурал Факторс е хранителна добавка, която е предназначена предимно за увеличаване на антиоксидантната защита на организма, облекчаване на възпалението, подкрепа на сърдечно - съдовите заболявания и имунитета, както и засилване на процеса на отслабване.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула на ден с храна.