ALA aлфa-липoeвa ĸиceлинa BIOTECH USA - 50 Капсули

ALA aлфa-липoeвa ĸиceлинa BIOTECH USA - 50 Капсули

ALA е най-известният естествен антиоксидант, който спомага за цялостното пречистване и детоксикация на организма и подобрява функциите на всички жизненоважни системи.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 18.00 лв. -10%
20.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 5999076209620
Магически точки: 20
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Алфа липоева киселина 250 mg
 • Разфасовка 50 капсули
 • Една доза 1 капсула
 • Дози в опаковка 50
 • Дози на ден 1

Описание

Алфа-липоева киселина и нейното значение за здравето

Алфа-липоевата киселина се среща сравнително често и под името ALA или като Ацетат заместващ фактор. Тази киселина е открита от човека и нейните свойства са изключително ценени и търсени днес. Тази мастна киселина отговаря за детоксикирането на човешкото тяло и изхвърлянето на всички вредни и опасни за здравето токсини, вещества, микроорганизми и други. Според проучвания в тази област, нейното действие е дори по-силно и ефективно от това на витамините E и B, както и на Коензим Q10, които също се славят със силни антиоксидантни свойства.

Мастната киселина ALA се приема в организма и чрез някои видове храни и напитки, но не винаги в достатъчно количество. Тя се съдържа в животинския черен дроб, червеното место, спанака и други храни, които не винаги консумираме ежедневно. В същото време синтезирането й може да се повлияе и от други вътрешни и външни фактори и да бъде забавено или възпрепятствано. Такива фактори са влошеното здравословно състояние, напредването на възрастта, появата на тежко заболяване и други. 

Едно от най-добрите решения, които можем да вземем за здравето на нашето тяло е да започнем да приемаме ALA под формата на капсули.

Как действа приемът на капсули ALA от Biotech USA?

Алфа-липоевата кисела е изключително силен антиоксидант, който действа почти незабавно върху здравето на човешкия организъм. Както знаете антиоксидантите са биохимични вещества, които работят срещу и против вредните токсини и вещества, т.е. те спомага за тяхното изхвърляне и премахване от организма. Това "пречистване" на тялото е особено полезно, защото според изследвания, натрупването им в тялото може да причини развитието на опасни болести или злокачествени образования.

 • ALA стимулира работата на имунната система и подобрява времето на нейния отговор. 
 • Повишава естествената имунна защита срещу външни неприятели като бактерии, гъбички, инфекции, вируси, болести, настинки и други.
 • Забързва и подобрява процесите по детоксикация на организма, като работи за изхвърлянето на всички вредни вещества от тялото, особено от черния дроб и бъбреците.
 • Подобрява състоянието на кръвоносните съдове и спомага за тяхното пречистване, което от своя страна подобрява здравето на сърдечната, съдовата и кръвоносната система.
 • Успява да нормализира нивото на захарта и холестерола и редуцира възможностите от появата на заболявания, свързани с тях.
 • Стимулирането на кръвообращението пък води до по-добро функциониране на мозъка, сърцето и по-ефективно обработване на приетите от организма хранителни вещества.
 • Заедно с изхвърлянето на токсините се разграждат и изхвърлят натрупаните и ненужни мазнини от цялото тяло, включително и от органите и артериите.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза 30 минути преди хранене.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: