Алайв! Коса, кожа и нокти - премиум формула / Alive! Hair, Skin & Nails Multivitamin Gummy Premium Formula Nature's Way - 60 Желирани таблетки

Алайв! Коса, кожа и нокти - премиум формула / Alive! Hair, Skin & Nails Multivitamin Gummy Premium Formula Nature's Way - 60 Желирани таблетки

Формулата Alive! мултивитамини за жени е специално предназначена за подпомагане на здравословното функциониране на женското тяло. Коса, кожа и нокти - премиум формула насърчава възстановяването на нормалното психо-емоционално състояние и регенерира нервната система.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 53.10 лв. -10%
59.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 11973NW
Магически точки: 59
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 желирана таблетка
 • Силиций 3.25 mg
 • Смес от Orchard Fruits™ и Garden Veggies™ 50 mg Акай бери, ананас, банан, боровинка, грозде, круша, малина,нар, портоклал,синя слива, тиква, червена боровинка, череша, ягода, ябълка,аспержи, броколи, брюкселско зеле, грах, домат, карфиол,морков, спанак, червено цвекло.
 • Хирдролизиран колаген тип I 150 mg
 • Разфасовка 60 желирани таблетки
 • Натрий 7.5 mg
 • Лутеин 250 µg
 • Биотин 1250 µg
 • Витамин A 225 µg
 • Витамин C 67.5 mg
 • Витамин E 15 mg
 • Цинк 1.375 mg

Описание

Кой не желае да има прекрасни ползи за своята красота?

Желираните таблетки с вкус на ягода са първокласни gummies разполагат с 300mg колаген и 2500 мкг биотин, плюс силициев диоксид и антиоксидантни витамини А, C, и E в подкрепа на косата, кожата и ноктите.

Какво означава да се чувствате живи и в разцвета си?

Формулата Alive! е изградена около идеята, че няма значение от предизвикателствата на деня, защото вие заслужавате да изпитате живот, изпълнен с радост. Също така е известно, че красотата на всички ни е различна и уникална, поради което марката Nature's Way внимателно e разработила специализирани формули за всички вкусове – от пренатална грижа и имунна защита до единични витамини и полезни свойства за красотата. 

Какво е съдържанието на мултивитамините за коса, кога и нокти?

ПЪЛЕН МУЛТИВИТАМИН С ПОЛЗА ЗА КРАСОТАТА: Alive! мултивитамините съдържат 19 витамини и минерали на 100% или повече дневна стойност, включително пълния витаминен комплекс B, за да помогне за превръщането на храната в енергия.

КОЛАГЕН И БИОТИН в подкрепа на блестящата коса, силните нокти и жизнената кожа с 5,000mcg биотин и 75mg колаген.

ПЛОДОВЕ И VEGGIE СМЕС: Мултивитамините за жени включват плодове от овощни градини и veggies смес (50mg на сервиране).

Без глутен. Не съдържа изкуствен аромати, млечни продукти, консерванти, соя, пшеница или мая.

100%+ Дневна стойност на 19 витамини и минерали. Висока потентност от B-Витамини може да помогне за превръщането на храната ни в енергия, благодарение на набора от овощни плодове и Veggies прах смес (50 мг).

Какви са ползите от Nature’s Way Multivitamin gummies?

Бляскава коса, силни нокти, жизнена кожа. Кой не желае да притежава тези признаци на красота? Желираните с вкус на ягода първокласни таблетки разполагат с 300mg колаген и 2500 мкг биотин, плюс силициев диоксид и антиоксидантни витамини A, C, и E, за да подкрепят вашите коса, кожа и нокти. Почувствайте се живи и процъфтяващи с добавката Алайв! Коса, кожа и нокти.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 желирана таблетка дневно.