Алайв! Витамин С от плодове / Alive! Fruit Source Vitamin C пудра Nature's Way - 120 g

Алайв! Витамин С от плодове / Alive! Fruit Source Vitamin C пудра Nature's Way - 120 g

Алайв! Витамин С, добит от органична ацерола е създаден специално, за да подсили имунитета и да осигури антиоксидантната защита, от която организма се нуждае.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 92.61 лв. -10%
102.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 15143NW
Магически точки: 102
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 чаена лъжичка / 4 g
 • Въглехидрати 1 g
 • Калории 5
 • Разфасовка 120 g
 • Витамин C 500 mg (от Ацерола Органик /плод/)

Описание

Знаете колко важен е витамин С за здрав и силен имунитет. Особено когато сезоните се сменят, приемът му е повече от наложителен, ако искаме да сме здрави и силни. 

Алайв! Витамин С, добит от органична ацерола е създаден специално, за да подсили имунитета и да осигури антиоксидантната защита, от която организма се нуждае. 

Какви са ползите от приема на Алайв! Витамин С?

 • Засилва защитните сили на организма. Когато имунната система е често атакувана от различни вируси, настинки и инфекции, е важно нейните защитни функции да бъдат подпомагани. За да избегнем честите неразположения през студените месеци, когато липсата на витамин Д намалява енергията ни и предизвиква хронична умора, е добре да заложим на продукт, който осигурява всичко необходимо за имунитета ни. Алайв! Витамин С от плодови източници се грижи за възстановяване на защитните сили на организма и засилва неговата резистентност към различни патогени. В резултат енергията ни е възстановена и се радваме на повишен жизнен тонус.
 • Грижи се за венците и зъбите.  Когато в организма ни няма достатъчно витамин С, синтезът на веществото колаген е намален. Колагенът е важен за състава на костите и зъбите, за устойчивостта на венците към инфекции. Когато венците страдат, ние сме изправени пред опасността да загубим зъб или от влошено състояние на устната кухина. Мултивитаминте Алайв! Осигуряват необходимото количество витамин С, за да се поддържат здравословните нива на колаген, в резултат венците и зъбите са здрави.
 • Спомага за добрия вид на кожата. Когато видимо кожата ни изглежда състарена и повехнала, значи балансът между свободни радикали и антиоксиданти в организма е нарушен. Организмът ни се нуждае от достатъчно количество антиоксиданти, които да забавят процесите на стареене. Витамин С от плодове в състава на Алайв! Витамин С е именно такъв силен антиоксидант, който възстановява клетките и тяхната способност да се възстановяват. В резултат кожата ни изглежда подмладена и възстановена.
 • Пушачите, които страдат от недостиг на витамин С, могат да си набавят нужното количество чрез тази изпитана добавка.
 • Алайв! Витамин С има широк спектър на действие, но освен това е натурален продукт, който не дразни стомаха и лесно се усвоява от организма.

Защо ацерола?

Ацеролата е храстовидно растение, което ражда червени плодове. Призната е за един от природните източници с най-високо съдържание на витамин С. Използвайки този органичен източник, Алайв! Витамин С на Nature's Way осигурява силен стимул за имунитета и действа като мощен антиоксидант.

Как да приемате витамин С от ацерола?

Тъй като идва под формата на пудра, продуктът е лесен за прием. Просто разтворете една чаена лъжичка във вода и се наслаждавайте на полезните свойства, които витамин С има. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 чаена лъжичка дневно, разтворена в 250 мл вода.