Алфа GPC / Alpha-GPC 300mg Now - 60 Капсули

Алфа GPC / Alpha-GPC 300mg Now - 60 Капсули

Alpha-GPC е важен компонент за мозъка и често се приема под формата на хранителна добавка. Той има силата да повишава умствената и физическата работоспособност. В същото време холинът осигурява защита за нервите.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 81.00 лв. -10%
90.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739030856
Магически точки: 90
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1
  • Една доза 2 капсули
  • Алфа-Глицилфосфорилхолин (GPC) 600 mg
  • Разфасовка 60 капсули

Описание

Alpha-GPC отблизо

Alpha-GPC е химикал, който човешкото тяло може само да произведе. Той може да бъде и изкуствено създаден за лечение на определени състояния. Основната функция на лекарството е да увеличава нивата на ацетилхолин. Този химикал е важен за всички мозъчни процеси, включително за поддържане на добри памет и концентрация.  

Естествените източници съдържат само следи от alpha- GPC, но достатъчното количесто холин ще позволи на телата ни да го създадат сами. А холин можем да си набавим като консумираме редовно храни като: телешки черен дроб, яйца, риба, ядки, броколи, карфиол.

В някои страни в Европа Alpha-GPC  е лекарство с рецепта, а в САЩ се предлага като хранителна добавка, най-вече в продукти за подобряване на паметта. Производителите на добавки и лекарства обикновено извличат alpha- GPC от яйчен или соев лецитин.  

Alpha-GPC е важен компонент за мозъка и често се приема под формата на хранителна добавка. Той има силата да повишава умствената и физическата работоспособност. В същото време холинът осигурява защита за нервите. 

За кого е подходящ продуктът? 

Най-често Alpha- GPC под формата на хранителна добавка се приема от хора, страдащи от болест на Алцхаймер, инсулт, деменция, причинена от намален приток на кръв към мозъка, за подобряване на паметта, мисленето, способността за учене и при други състояния.  При спортисти добавката Alpha-GPC намалява нивата на холин, предизвикан от упражнения, повишава издръжливостта по време на тренировка и се грижи за секрецията на растежен хормон. 

Невроните, които произвеждат ацетихолин, са едни от първите неврони, загубени при болестта Алцхаймер. Развиващите се изследвания показват, че приемането на 1200mg alpha-GPC на ден значително подобрява уменията за мислене при пациенти с Алцхаймер след 3 до 6 месеца лечение. 

Според проучвания, пациентите с инсулт и „мини-инсулт“, които приемат Alpha-GPC в рамките на 10 дни след инсулта, се възстановяват много по-бързо от тези, които нямат достъп до добавката. 

Alpha-GPC е безопасен, когато се използва по подходящ начин. В противен случай може да причини странични ефекти при някои хора, включително киселини, главоболие, безсъние, замаяност, кожен обрив, объркване и други. Ето защо е важно, ако приемате продукта, да го правите точно по предписание.

Как да приемате Alpha-GPC?

Ако искате да приемате продукта, за да подобрите паметта и концентрацията си, приемайте по 2 капсули 2 пъти дневно по време на хранене. За най-добри резултати, приемайте продукта в първата част от деня, със закуската и обяда си, например.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули  дневно, с храна.