Alive! / Алайв! Immune Health Nature's Way - 30 Софтгел капсули

Alive! / Алайв! Immune Health Nature's Way - 30 Софтгел капсули

Алайф! Формулата на марката Nature's Way е съобразена специално, за да помогне на имунната ви система и да насърчи общото благополучие. Софтгел капсулите Имун Хелт съдържат билката, Ехинацея purpurea, която традиционно се използва за подпомагане на имунното здраве.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 31.19 лв. -10%
34.65 лв.
Производител:
Код на продукта: 13294NW
Магически точки: 34
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 30 софтгел капсули
 • Витамин A 900 µg
 • Витамин C 90 mg
 • Витамин D3 20 µg
 • Цинк 5.5 mg
 • Ехинацея 150 mg
 • Патентована смес 50 mg Orchard Fruits™ & Garden Veggies - смес екстракти от плодове и градински зеленчуци: Спанак, грах, зеле, карфиол, aспержи, броколи, брюкселско зеле, краставица, домат, червено цвекло, морков, ябълка, aкай, череша, грозде, малина, банан, синя боровинка, ананас, ягода, червена боровинка
 • Риган 20 mg

Описание

Подготвени ли сте за имунното си здраве?

Добре е да сте подготвени във всички аспекти на живота, от вашата кариера до домашния живот и особено когато става въпрос за вашето имунно здраве. Хубаво е да имате допълнителна имунна подкрепа през зимния сезон, ако пътувате често, ако вашите деца ходят на училище, или ако работите в натоварен офис или сте в зона с висок трафик. Ежедневното имунно здраве е формулирана добавка с комбинация на Витамини А,  C, и D3, плюс елемента Цинк и Ехинацея пурпурея за ежедневна имунна. Тези мултивитамини Alive на марката Nature’s Way са предназначени да бъдат приемани в ежедневието заедно. 

Какво е съдържанието на софтгел капсулите Alive?

Добавката за имунно здраве на Натурс Уей е приготвена с прахова смес от плодове на овощна градина. Включени са Ехинацея, Етерично масло от риган, Цинк и витамини A, C, & D3. Без съдържание на глутен, производни на дрожди съставки и пшеница. Капсулите са проектирани да защитават вашия организъм. Съдържанието на билката Ехинацея пурпурея се използва за подпомагане на имунното здраве.

Как действа формулата на добавката имунната защита за здравето?

Тази формула е съобразена специално, за подпомагане на имунната ви система и насърчаване на общото благополучие. Alive! мултивитамини дават подкрепата, от която се нуждаете, за да направите всичко, което е важно за вас! Получете максимума от вашите мулти, с мощни витамини и минерали и нашите блендове на хранителна основа, и живейте всеки ден чувствайки се Жив! 

Как се чувствате с приема на мултивитамините Immune Health?

Добавката Alive! Имунно здраве е построена около една проста идея: Без значение от изискванията на деня, заслужавате да изпитате живот, изпълнен с радост. Също така е известно, че уелнес пътуването на всички е различно и уникално, поради което внимателно сме изработили специализирани формули за всичко – от пренатална грижа и имунна подкрепа до единични витамини и ползи за красотата.* Без значение какво носи денят ви, ние сме тук, за да ви помогнем да увеличите максимално всеки момент със специализирани съставки.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула дневно.