Алое Вера Гел и сок / Aloe Vera Inner Leaf Gel & Juice 60% Nature's Way - 1L с вкус горски плодове

Алое Вера Гел и сок / Aloe Vera Inner Leaf Gel & Juice 60% Nature's Way - 1L с вкус горски плодове

Алое Вера гел и сок от Nature’s way е тук, за да ви даде всички полезни свойства на алое вера в лесна за използване опаковка и с приятен, плодов вкус.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 39.11 лв. -10%
43.45 лв.
Производител:
Код на продукта: 14282NW
Магически точки: 43
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози на ден 1
  • Една доза От 30 до 236 ml
  • Въглехидрати 31 g
  • Диетични фибри < 1 g
  • Разфасовка 1 L
  • Натрий 60 mg
  • Калций 48 mg

Описание

Когато става въпрос за здраве, има едно растение, с които всички сме добре запознати – алое вера. От векове то се ползва в народната медицина, за да лекува различни състояния както на кожата, така и на вътрешните органи. 

Спокойно можем да кажем, че алое вера е универсално, ефективно лекарство, което има многобройни ползи за цялото ни тяло. А сега вече може да го приемате и под формата на хранителна добавка. Алое Вера гел и сок от Nature’s way е тук, за да ви даде всички полезни свойства на алое вера в лесна за използване опаковка и с приятен, плодов вкус. 

Ето какво трябва да знаете за сока от Алое вера и как да приемате продукта: 

Какво представлява сокът от Алое Вера?

Когато разрежете едно листо Алое Вера, вътре виждате лепкаво желе. Това е гелът на растението, който му дава неговите магически способности. Знаете, че сокът от Алое Вера има силата да лекува слънчеви изгаряния. Но той може да се грижи за здравето на цялото тяло. 

Какви са ползите от приема на сок от Алое Вера? 

Хидратира 

Известно е, че по-голямата част от съдържанието на растението е вода. Ето защо, приемът му е чудесен начин да хидратирате тялото си. Така ще може по-лесно да се отървете от токсините и да елиминирате натрупаните замърсявания. Гелът от алое вера е и богат на много хранителни вещества. 

Грижи се за здравето на черния дроб

Сокът от алое вера може да се погрижи и за здравето на черния дроб. Като най-големия орган в тялото той има нужда от добра хидратация, за да може да работи добре. Богат на фитонутриенти, сокът от алое вера се грижи за черния дроб и подобрява неговата функция. 

При проблеми с червата 

Ако страдате от проблеми с червата като запек, сокът от алое вера може да помогне да се справите с това лесно и бързо. Той увеличава съдържанието на вода и подпомага нормалното изхождане. Така ще се чувствате леки и ще забравите за неприятните състояния. 

Сок и гел от Алое Вера на Nature’s Way – чудесен начин да се погрижите за организма си

Продуктът от Nature’s Way ще ви помогне да се погрижите за здравето на организма си по лесен, бърз и вкусен начин. Съдържащ 60% сок и листа от алое вера, с приемът на този продукт ще имате възможност да: 

  • Хидратирате и подхраните тялото си;
  • Си осигурите защита от външни влияния и силен имунитет;
  • Подобрите цялостното здраве на организма си. 

Как да приемате продукта? 

Ако искате да се насладите на полезните свойства на Алое вера, приемайте между 30мл и 236мл дневно. Можете да приемате сока, обогатен с вкусен екстракт от горски плодове, както самостоятелно, така и смесен с други течности. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 30 до 236 ml Алое дневно, чисто или смесено със сок или друга напитка.