Алое Вера Сок от цели листа / Aloe Vera Leaf Juice 99.5% Nature's Way - 1 L

Алое Вера Сок от цели листа / Aloe Vera Leaf Juice 99.5% Nature's Way - 1 L

Алое Вера сок от Nature’s way е тук, за да ви даде всички полезни свойства на алое вера в лесна за консумиране напитка и с над 99% съдържание на чист сок от Алое Вера.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 39.11 лв. -10%
43.45 лв.
Производител:
Код на продукта: 14280NW
Магически точки: 43
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози на ден 1
  • Една доза 240 ml
  • Въглехидрати 3 g
  • Калории 15
  • Разфасовка 1 L
  • Натрий 85 mg

Описание

Знаете, че Алое вера помага, когато се изгорите. Независимо дали става въпрос за обикновено или слънчево изгаряне, растението има силата да облекчи и болката и да подпомогне възстановяването. Но Алое вера е много повече от това. Растението е използвано от хилядолетия за лечение не само на състоянието на кожата, но и на целия организъм. 

Полезните свойства на Алое вера са всеобхватни. Гелът, извлечен от растението, е  много полезен при разнообразни заболявания, а сокът не само съдържа всички полезни свойства на алое вера, но е и приятна на вкус напитка. 

Алое Вера сок от Nature’s way е тук, за да ви даде всички полезни свойства на алое вера в лесна за консумиране напитка и с над 99% съдържание на чист сок от Алое Вера. 

Ето какво трябва да знаете за сока от Алое вера и как да приемате продукта:

Какво е сок от Алое Вера?

Всеки, който е виждал растението, знае, че то има дебели, месести и твърди листа. Когато тези листа се разрежат, отвътре се появява подобна на желе вътрешност, която може да се използва в този си вид, или да се превърне в сок. Сокът от Алое вера съдържа всички полезни свойства на растението, но пристига във вид на приятен за пиене сок. 

Защо е добре да приемате сок от алое вера

Грижи се за храносмилателната система 

Редовният прием на сок от алое вера е чудесен начин да се погрижите за здравето на храносмилателната си система. Ако има проблем в тази област, тялото ви няма да може да абсорбира хранителните вещества, които приемате, а това може да доведе до други проблеми. Алое вера се грижи храносмилателната ви система да функционира нормално, а вие да се чувствате добре и във форма. 

Може да го използвате в ритуалите си за красота

Тъй като алое вера е универсално растение, сокът от него може да бъде използван при много и разнообрани козметични ситуации. Растението е много полезно за грижа за кожата, така че не се притеснявайте да използвате сок от алое вера като: 

  • Нанасяте на кожата си преди грима;
  • Използвате, за да свалите грима си вечер;
  • Нанасяте върху кожата при слънчеви изгаряния;
  • Го включите при приготвянето на домашни маски за кожа и коса. 

Добър източник на витамин В12

Витамин В12 е ценен за телата ни витамин. Той, обаче се среща най-често в продукти от животински произход, което е проблем за хората, спазващи вегетариански и вегански режим на хранене. За щастие, има решение и на този въпрос. Алое вера е един от много малкото растителни източници на ценния витамин. Ето защо, редовният прием на сок от растението може да ви помогне да си набавите така ценния витамин В12. 

Как да приемате сок от Алое вера? 

Ако искате да се радвате на полезните свойства на Алое вера, доверете се на Сок от Алое вера на Nature’s way. Продуктът пристига в опаковка от 1 литър и е в удобна за ползване, защитена опаковка, която го предпазва свеж за максимално дълго време. Приемайте между 30мл и 240мл алое дневно като може да го пиете самостоятелно или да го смесите с любимия си сок. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 30 до 240 ml Алое дневно, чисто или смесено с друг сок.