Анти-Вирал / Echinamide® Anti-Viral Natural Factors - 50 ml

Анти-Вирал / Echinamide® Anti-Viral Natural Factors - 50 ml

Анти Вирал на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на билкова тинктура от 50мл. Добавката Echinamide® Anti-Viral се препоръчва за лица с ниска имунна защита, проблеми с дихателните пътища, повишена чувствителност към бактериални, вирусни, както и гъбични инфекции.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 27.89 лв. -10%
30.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 4750NF
Магически точки: 31
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 50
  • Дози на ден до 6
  • Една доза 1 ml
  • Разфасовка 50 ml
  • Астрагал 232 mg
  • Гъба рейши 97 mg
  • Ехинацея 69 mg
  • Женско биле 40 mg
  • Ломатум 117 mg

Описание

Анти-Вирал Ехинамид на канадската марка Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на билкова тинктура от 50 мл. Добавката Анти Вайръл се препоръчва на лица със слаб имунитет, дихателни проблеми, както и повишена чувствителност към вирусни, бактериални, и гъбични инфекции.

Какво трябва да знаем за Анти - Вирал билкова тинктура?

С настъпване на есенно - зимните месеци през годината, повечето лица боледуват по-сериозно и по-често. Основната вероятност за това е намаляването на имунитета, което може да се дължи на нездравословното хранене, прекомерния стрес и недостатъчно активния начин на живот. От друга страна безразборния прием на антибиотици и други лекарства влошават допълнително имунитета на организма.

Досадните симптоми като настинка, кашлица, възпаление на гърлото, умора и треска обикновено ви преследват почти през целия сезон на зимата. За да не се допуснат тези прояви, е нужно да се предостави мощен тласък на имунната защита!

Какво е действието на добавката Анти - Вирал?

Анти вирусната билкова тинктура подкрепя ефективната функция на имунния отговор, в резултат на което може да устои на проявите на вирусни и бактериални инфекции. 

Билковата тинктура Анти - Вирал има силен противовъзпалителен и антибактериален ефект. Добавката подсигурява неизменна подкрепа срещу настинка и грип, намалява се тежестта и продължителността на настинките, както и се поддържа оптималния вид на горните дихателни пътища.

Какви са свойствата на тинктурата Anti – Viral?

Активните съединения в Анти-Вирусната билкова тинктура насърчават процесите на фагоцитоза, чрез които белите кръвни телца елиминират чуждите нашественици, като вируси и бактерии. Повишава се активността на естествените клетъчни убийци (NK клетките), които бързо реагират на вирусната инфекция и предотвратяват размножаването на вирусите. Подобрява се функционирането на голямо количество имунни телца, като моноцити, макрофаги, дедритни клетки, неутрофили и др.

Допълнителни характеристики

Добавката Анти-Вирусна билкова тинктура представлява източник на тройно стандартизирана есенция от ехинацея – Ехинамид, който има доказан имуностимулиращо действие! За още по-мощно свойство, са включени няколко имуностимулиращи билки в продуктовата формула като: ломатий, астрагал, женско биле, и гъби рейши.

Обобщение

Хранителната добавка Ехинадим Анти Вирал на марката Натурал Факторс е разработена с помощта на специалната технология EnviroSimplex, гарантираща силно активните концентрати на съставките. Благодарение на ЕнвироСимплекс технологията, действието на биологично активните съставки достигат максимума за съхранение! Етионамидът е 100% натурален и произведен от сертифицирани биологични продукти!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте при нужда по 1 ml (25 капки) на всеки 2-3 часа, но не повече от 6 пъти дневно.