Анти-Вирал / Echinamide® Anti-Viral Natural Factors - 60 софтгел капсули

Анти-Вирал / Echinamide® Anti-Viral Natural Factors - 60 софтгел капсули

Анти-Вирал на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули. Добавката Ехинамид Anti-Viral е естествена грижа срещу грип и настинки, поддържа нормалната функция на имунитета, има мощни антибактериални и противогъбични свойства.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 25.67 лв. -10%
28.52 лв.
Производител:
Код на продукта: 4700NF
Магически точки: 28
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 2-4
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 софтгел капсули
  • Астрагал 29 mg
  • Гъба рейши 29 mg
  • Ехинацея 44 mg
  • Женско биле 7 mg
  • Ломатум 18 mg

Описание

Ехинамид Анти вирус на марката Натурал Факторс представлява натурална грижа срещу настинки и грип. Добавката Echinamide е предназначена за лица с много намалена имунна защита и склонност към сезонни неразположения.

Кога е необходимо да приемаме Ехинамид Анти Вирал?

Има периоди в годината, когато имунитетът лесно отслабва, в резултат на това сме постоянно болни през есента и зимата и често приемаме антибиотици. В повечето случаи се само лекуваме, на крак. В резултат на което тялото започва да значително да отслабва и състоянието ни се влошава. Това увеличава вероятността от усложнения и допълнително отслабване на естествената ни защита.

Какво представлява добавката Анти Вирус с ехинацея?

Капсулите Echinamide Anti-Viral са естествен продукт, поддържащ оптималното функциониране на имунната система. Укрепва тялото и допринася за устойчивостта му през студения сезон. Добавката Ехинамид е най-ефективна, когато се приема при първите симптоми. Също така Анти-Вирал съдържа силни имуностимулиращи билки с мощни противогъбични и антибактериални свойства. Поддържа имунната защита силна и здрава за дълъг пероид от време.

Какъв е произхода на Ехинацея?

Ехинацея purpurea представлява растение, което е родено в Северна Америка. Билката Ехинацея, известна в Полша като Purple coneflower, се култивира като орнаментно растение, но е използвано и като билкова суровина. Представената добавка съдържа корена си, който, подобно на листата му, е източник на много вещества, които поддържат имунната система и предпазват от инфекции.

Какви са свойствата на Ехинамидът?

Повишена активност на имунната система

Ехинацеята активно поддържа имунната система. Билката Echinacea допринася за висока активност и пролиферация на имунните клетки. Тяхната повишена активност води до засилената секреция на бактерицидни и вирицидни съединения и стимулиране на фагоцитозата от продухналите клетки. Това подтиква по-бързото отстраняване на патогените от организма.

По-нисък риск от инфекция и възпаление

Лилавият coneflower спомага за понижаване на вероятността от инфектиране посредством горепосочената стимулация на имунната система, но и заради неспецифичното бактериостатично и инхибиторно влияние над гъбичките и вирусното размножаване. Също така се намалява тежестта на възпаленията чрез намаляване на секрецията на медиатори на възпаления, т.е. левкотриени или простагландини.

Допълнителни характеристики

Ехинамидът е единственият натурален медицински продукт, осигуряващ стандартизирано съсредоточаване на научно тествани имунни активни съставки, на които билковото лекарство дължи своята ефективност.

Добавката Ехинамид Анти вирус стимулира имунната защита, осигурявайки целогодишна подкрепа срещу грипоподобни прояви.

Обобщение

Ехинамид Анти-Вирал на Натурал Факторс е хранителна добавка, която активно увеличава имунитета на организма. Благодарение на намиращите се множество естествени вещества, добавката Ехинацея упражнява противовъзпалителни свойства, като по този начин ограничава продължителността и тежестта на инфектирането.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

За интензивна употреба приемайте по 1 капсула на всеки 2-3 часа, но не повече от 4 софтгел капсули дневно. За регулярна употреба приемайте по 1 капсула 2-3 пъти дневно.