Антистрес Формула / Serenity Formula Natural Factors - 60 капсули

Антистрес Формула / Serenity Formula Natural Factors - 60 капсули

Антистрес Формула на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Serenity Formula е подходяща срещу признаци на тревожност, депресия и умора. Формулата с антистрес намалява усещането за нервност и насърчава усещането за спокойствие.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 31.82 лв. -10%
35.35 лв.
Производител:
Код на продукта: 2834NF
Магически точки: 35
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 2
 • Една доза 2 капсули
 • Разфасовка 60 капсули
 • Ашваганда 125 mg
 • Златен корен Екстракт 37.5 mg
 • Лавандула 75 mg
 • Сибирски женшен 75 mg

Описание

Антистрес Формула на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули.  Серенити Формула се справя със състоянията на тревожност, депресия и умора. 

Какви са симптомите, с които се справят капсулите антистрес формула?

 • Силна тревожност и нервност;
 • Постоянно чувство на тревожност;
 • Загуба на памет и внимание, придружена от честото повторение на умората;
 • Много често тези проблеми имат директен резултат от дисфункцията на надбъбречните жлези и нарушенията в секретирането на хормона на стреса, кортизол.

Какво е предназначението на добавката Серенити формула?

Хранителната добавка Серенити е вегетарианска, изцяло естествена билкова формула, съчетаваща най-ефективната и старателно проучена билка с отлични свойства върху нервната система и надбъбречните жлези.

Серенити Antistress формула помага за нормалното поведение на надбъбречните жлези и нормализирането на кортизол, когато стойностите му са твърде високи или недостатъчни.

Какви са свойствата на капсулите антистрес формула?

Добавката Антистресова формула помага за намаляване на усещането за нервност и насърчава прилива на спокойствие. Възрастта на релаксиращата нервна система и мозъка, както и опаковките за намаляване на тревожността, се свързват с постоянна безпомощност и различни страхове. Той има благоприятно влияние върху сърдечната честота.

Anti-стрес Формулата намалява епизодите на депресия и помага за подобряване на настроението. Подпомага тялото в периоди на психическо и психологическо изтощение. Той има силен адаптогенен ефект, опаковки за поддържане на умствена устойчивост и да допринесе за адаптиране към всеки тип физически или емоционален стрес.

Какво представлява съставката Кортизол във Формулата за спокойствие?

Стресът увеличава проявите на нервност и напрежение, но също така води до развитие на тревожните разстройства. Основната вина за големите стойности на стрес или умора може да бъде дисбаланс в секреторния ритъм на кортизол.

Кортизолът се произвежда от надбъбречните жлези, които са разположени на горната част на бъбреците. След стресово събитие, кортизолът се стреми да се завърне към оптималните си нива. При някои хора хормонът на стреса се активира много често и поради това е по-трудно да се нормализират нивата му. Повишеният кортизол води до нарушена памет, концентрация и внимание, хипергликемия, намалена костна плътност и мускулна маса, нарушения на съня, високо налягане на кръвта, бавно заздравяване на раните.

Друг проблем с хормонът кортизол е намаленото му производство. Постоянно ниските стойности на хормонът кортизол причиняват мозъчна мъгла, депресия, хипотиреоидизъм, хипогликемия, умора, нарушения на съня, ниско кръвно налягане, както и намалена имунна функция.

Обобщение

Серенити формула на марката Натурал Факторс е хранителна добавка, препоръчвана особено на хората, живеещи под влиянието на постоянен стрес, или са често претоварени, уморени, имат проблеми със съня, и благосъстоянието. Поради някои здравни характеристики, добавката Антисрест формула се използва за подкрепа на сърдечно-съдовата система и имунната защита, както и за подобряване на щитовидната жлеза, липидния профил и кръвните параметри.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 2 пъти на ден по 2 капсули. Избягвайте прием преди сън.