AOL / Arginine Ornithine Lysine 120 капсули - OstroVit

AOL / Arginine Ornithine Lysine 120 капсули - OstroVit

Комбинацията от три аминокиселини на Островит, аргинин, лизин, орнитин, правят продукта задължителна добавка за всички, които искат да постигнат най-добрите резултати във фитнес залата.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 23.36 лв. -10%
25.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 5903246225518
Магически точки: 26
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 40
 • Дози на ден 1
 • Една доза 3 капсули
 • Л-аргинин 1000 mg
 • Л-Лизин 1000 mg
 • Л-орнитин 1000 mg
 • Разфасовка 120 капсули

Описание

Знаете колко важни са аминокиселините за вашето тяло. Експертите често ги наричат градивни елементи на тялото, защото много от ежедневните процеси в него се осъществяват с тяхна помощ.  Благодарение на тях то създава протеини, невротрансмитери и хормони.

Често обаче, не можем да си набавим всички необходими аминокиселини с храната. Ето защо имаме нужда от помощ и хранителните добавки с аминокиселини влизат в роля.

Комбинацията от три аминокиселини в продукта на Островит (аргинин, лизин, орнитин), които взаимно допълват действието си, правят продукта задължителна добавка за всички, които искат да постигнат най-добрите резултати във фитнес залата.

Какво представляват тези аминокиселини?

L-аргинин алфа-кетоглутарат

Аргинин алфа-кетоглутарат е химично съединение на глутарова киселина и аргинин. Това е продукт, който откриваме в цикъла на лимонената киселина. Той представлява най-крайният етап от метаболизма на всички същества, които имат нужда от кислород, за да дишат. Телата ни съдържат естествено L-аргинин и  той е важен за много жизнени процеси.

L-орнитин

L-орнитин е една от трите аминокиселини, участващи в цикъла на урея, наред с L-аргинин и L-цитрулин. Тя е изключително важна за човека, защото отговаря за правилното функциониране на телата ни. 

L-лизин

L-лизинът е есенциална аминокиселина. Телата ни не могат да го произвеждат сами, но той е от изключително значение за правилното функциониране на организма ни. L-лизинът е отговорен за изграждането на протеини в тялото ни, което от своя страна е важно за изграждането на мускули, производството н хормони и ензими. 

В комбинация трите аминокиселини се превръщат в "комплект за първа помощ" за всеки, който иска  да дава на тялото си всички необходими, градивни елементи. 

Ползи от приема на AOL от Островит

 • Ускорява метаболитните процеси и подпомага възстановяването след тренировка;
 • Осигурява правилно синтезиране на хормона на растежа;
 • Подпомага издръжливостта;
 • Участва в изгарянето на мазнините;
 • Тонизира тялото и подпомага здравия сън.

Как да приемате AOL от Островит? 

Ако искате да се възползвате от полезото действие на тези аминокиселини по най-добрия начин, приемайте по 3 капсули дневно с много вода. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 3 капсули 30-40 минути преди тренировка.