Хранителни добавки от Argalys

Изглед решетка:
Изчерпан
VEGAFLORE – Пробиотик и Пребиотик 5 щама 10 милиарда Argalys Essentiels - 60 Вега капсули
(0)
44.90 лв.

Най-добър до: 31.05.2022Есенциални микро хранителни вещества. Произведено във ФранцияВсяка капсула от добавката Vegaflore набавя 10 милиарда CFU пробиотични бактерии под формата на 4 бактериални щама с най-благоприятен ефект за човешкия микробиом. Какво представлява микробиотата? Каква е ролята на чревната флора?Терминът “микробиота” се отнася..

-50%
Желязо + Витамин С + морков + Витамин B9 Argalys Essentiels - 60 Вега капсули
(0)
20.00 лв. 39.90 лв.

Есенциални микро хранителни вещества. Произведено във ФранцияХранителната добавка съдържа железен бисглицинат, който е оптимална форма за осигуряване на желязо и не предизвиква гадене. Формулата е подсилена с три елемента - естествен органичен* витамин С, витамин В9 и органичен* екстракт от моркови за оптимално усвояване на желязото.Желязо + Витами..

-51%
Имуно Тонус БИО / Immuno Tonus BIO Argalys Essentiels - 60 Вега капсули
(0)
21.00 лв. 42.90 лв.

Есенциални микро хранителни вещества. Произведено във ФранцияПродуктът е предназначен за подпомагане на имунната и нервната система, защитните сили и подкрепа на организма да реагира на външни стресори. Това е възможно благодарение на синергична комбинация от 3 растения и две етерични масла, известни със своите адаптогенни свойства.Съдържание на пр..

-54%
Калций + Витамин Д3 + Бор Argalys Essentiels - 60 Вега капсули
(0)
12.00 лв. 25.90 лв.

Есенциални микро хранителни вещества. Произведено във ФранцияКалций + Витамин D3 и Бор Argalys Essentiels е иновативна хранителна добавка за осигуряване на пълния набор от ежедневните количества калций, подсилена от витамин D3, който е от съществено значение за фиксирането на калция в костите и точната доза бор, който има положително въздействие въ..

-52%
Магнезий + Калий / Magnesium + Potassium Argalys Essentiels - 60 Вега капсули
(0)
12.00 лв. 24.90 лв.

Есенциални микро хранителни вещества. Произведено във ФранцияФормулата съдържа магнезий + калий и е предназначена за възстановяване на киселинно-алкалния баланс. Тези минерали са от съществено значение за правилното функциониране на организма, хормоните, нервната, мускулната и ендокринната система.Съдържание на продуктаВъв всяка вегетарианска капсу..

-51%
Мултивитамини и Минерали Argalys Essentiels - 60 Вега капсули
(0)
18.00 лв. 36.90 лв.

Есенциални микро хранителни вещества. Произведено във ФранцияЗащо е необходима такава формула на всеки човек?Витамините са молекули (специфични химични форми), които имат следните характеристики:Те не се синтезират от организма и трябва да се осигуряват външно чрез храна или добавкиТе действат върху целевите функции (един витамин не може да замести..

Изчерпан
Омега 3 / Omega 3 DHA 250 mg ВЕГАН Argalys Essentiels - 60 Вега капсули
(0)
49.90 лв.

Есенциални микро хранителни вещества. Произведено във ФранцияЗа получаването на продукта са използвани микроводораслите Schizochytrium sp. с нисък въглероден отпечатък.Schizochytrium sp. е единственото водорасло, разрешено в Европа за производството на Омега 3 DHA. Докозахексаеновата киселина или DHA е полиненаситена омега-3 мастна киселина (P..

-56%
Веган Пакет - Argalys Essentiels
(0)
35.00 лв. 78.80 лв.

Ефективността на витамин В12 + йод и селенКапсулите на добавката B12 + йод и селен са специално разработени за хора, които следват вегетарианска, веганска или флекситарна диета и с цел да осигурят пълно покритие на витамините В12, йод и селен, които са важни микроелементи и често имат дефицит при растителни диети.В допълнение, тези капсули са опако..

-51%
Витамин Б12 + йод + селен / Vitamin B12 + Iodine + selenium Argalys Essentiels - 60 Вега капсули
(0)
19.00 лв. 38.90 лв.

Есенциални микро хранителни вещества. Произведено във ФранцияПродуктът се предлага под формата на 60 капсули, сертифицирани от The Vegetarian Society в 100% рециклируема кутия, без ендокринни разрушители и произведен във Франция, с минимален въглероден отпечатък.Трите хранителни вещества във формулата са необходими за хормонален баланс, производств..

-52%
Пакет Имунитет - Argalys Essentiels
(0)
38.00 лв. 79.80 лв.

Ефективността на мултивитамините и минералитеМултивитамините и минералите на Argalys съдържат морски магнезий и са подсилени с витамини D3 и B12 за по-продължително покриване на ежедневните нужди от витамини и минерали.Всяка капсула осигурява 12 витамина и 5 минерала:400% от RDI * за витамин В12.200% от RDI * на витамин D3.100% от RDI * на витамини..

-52%
Пакет Спорт - Argalys Essentiels
(0)
40.00 лв. 82.80 лв.

Мултивитамини и минералиМултивитамини и минерали от Argalys Essentiels съдържат морски магнезий и са подсилени с витамини D3 и витамин B12 за удължено покритие на ежедневните нужди от витамини и минерали.Всяка капсула осигурява 12 витамина и 5 минерала:400% от RDI * за витамин В12.200% от RDI * на витамин D3.100% от RDI * на витамини A, B1, B2, B3,..

Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

“Argalys” е компания производител на устойчиви хранителни добавки, съдържащи висококачествени съставки с доказана ефективност. От 2000 г. Argalys разработва и произвежда хранителни добавки и иновативни диетични решения във Франция за френски и международни клиенти, с първостепенна цел - видима ефективност за потребителите и подходяща диференциация / сегментиране за дистрибуторите. Продуктите са произведени в съответствие с европейските и френските стандарти и процедури и добрите производствени практики, приложими към хранителните добавки. 

Мотото на Argalys е “Новото поколение хранителни добавки, адаптирани към ежедневието ви”. Argalys разполагат с широк асортимент, който покрива разнообразни диетични и спортни нужди като дренаж, подкрепа за отслабване, циркулация, релаксация, тонизиране, облекчаване на менопауза, мутивитамини и минерали и други формули. Част от хранителните добавки на бранда са ориентирани към специфичния хранителен режим на вегетарианци и вегани - Веган Пакет Argalys Essentials, като се акцентира на важни витамини като В12, минерали като йод и селен. Други формули като Пакет Спорт Argalys Essentials са предназначени за активно спортуващи хора, с повишена нужда от нутриенти и източници на пълноценна енергия. Продуктът съдържа 12 витамина и 5 минерала.

VEGAFLORE е специална хранителна добавка за чревно здраве и имунитет, с изцяло веган състав и 5 бактериални щама.

Всички продукти на френския производител “Argalys Essentials” са опаковани в кутии с нисковъглероден отпечатък, 100% рециклируеми и без ендокринни разрушители.