Артишок / Artichoke 450 mg Nature's Way  - 60 Капсули

Артишок / Artichoke 450 mg Nature's Way - 60 Капсули

Капсулите Артишок от Nature's way събират в себе си всички полезни действия на растението в концентрирана форма за най-добри резултати.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 26.99 лв. -10%
29.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 64600NW
Магически точки: 29
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 2
  • Една доза 2 капсули
  • Артишок 300 mg
  • Разфасовка 60 капсули
  • Бял Трън 150 mg

Описание

Артишок. Чували сте за този странен зеленчук и неговото полезно действие, ако редовно го включвате в менюто си. Но знаете ли, че артишокът всъщност е вид бодил? И че освен вкусен и подходящ за приготвяне на различни ястия, той има много и разнообразни ползи щом става въпрос за грижа за здравето. 

Именно заради тях, той може да бъде и открит под формата на хранителна добавка, като продуктът на Nature’s way. Ето какво трябва да знаете за него и как да го приемате, ако искате да се възползвате от полезното действие на артишока.

Защо артишокът е толкова полезен? 

Когато става въпрос за полезните свойства на артишока, той доказано действа, ако:

Искате да се погрижите за черния си дроб

Екстрактът от артишок има силата да се погрижи за здравето на черния дроб като намалява възпалението, грижи се за болната тъкан и подпомага изграждането на здрава такава. Освен това, екстрактът от артишок увеличава производството на жлъчка, която извлича токсините от черния дроб. 

Грижи се за здравето на храносмилателната система 

Храносмилателната система е една от най-важните системи в човешкото тяло. Тя е свързана с много други системи и проблемите с нея могат да се отразят на цялото тяло. Ето защо е важно да се грижите храносмилателната ви система да е здрава. Екстрактът от артишок може да помогне като подпомага здравето на полезните бактерии в червата. Така не само храносмилането ви е във форма, но и сте защитени от различни състояния, застрашаващи здравето на червата. 

Подобрява нивата на кръвна захар

Консумацията на артишок или екстракт от артишок може да се погрижи за нормалните нива на кръвна захар в организма и правилното производство на инсулин. Екстрактът от ценния бодил доказано забавя активността на ензим, отговорен за разграждането на нишестето до глюкоза. Това забавяне влияе на нивата на кръвна захар в организма. 

Как да приемате Артишок на капсули от Nature’s way? 

Ако искате да се възползвате от полезното действие на артишока, но не ви харесва вкусът му, или пък търсите по-концентриран вариант, продуктът на Nature’s way е чудесен начин да го направите. Приемайте по две капсули от продукта, два пъти дневно. За най-добър ефект приемайте продукта с храна. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.