Ашваганда / Ashwagandha 450mg SWANSON - 100 Капсули

Ашваганда / Ashwagandha 450mg SWANSON - 100 Капсули

Ашваганда / Ashwagandha на компанията Swanson представлява адаптогенна билка, която стандартно се използва за състояния на релакс и подпомагане на ежедневния стрес. Билката Ашваганда, която насърчава спокойствието, се предлага във вид на капсули от 450 мг.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 26.01 лв. -10%
28.90 лв.
Производител:
Код на продукта: SW957
Магически точки: 28
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 20
 • Дози на ден 1-2
 • Една доза 2 капсули
 • Разфасовка 100 капсули
 • Ашваганда 900 mg

Описание

Билковите капсули Ашваганда, на канадската марка Суонсън, представляват мощен адаптоген. Древната билка произлиза от семейство „нощници“ и е по-известна под името индийски женшен, но се среща и с други имена като „зимна череша“, „конски мирис“ и др. 

Ашваганда – адаптоген

Като адаптоген, билката Ashwagandha работи посредством нормални нива на кортизол и помага за регулиране на системата на надбъбречните жлези. Това на свой ред балансира физиолигичните реакции към стреса и помага за по – лесното му адаптиране.

Какво трябва да знаем за Ashwagandha?

Растението Ашваганда е естествена хранителна добавка, която се използва в Индия за аюрведически лечения. Коренът на растението Ашваганда е основния източник за осигуряване на активните съставки. Капсулите чиста Ашваганда са разработени от изцяло чисти растителни съставки, без да е включена допълнителна обработка. В състава му основно са включени желатин, оризово брашно и магнезиев стеарат. 

За какво се използва Ашваганда?

Известно е, че билката има много приложения за здравето и цялостното благополучие на организма, но основно й приложение е насочено в подкрепа на тялото и ума. Билкарите отдавна оценяват качествата на растението и я препоръчват като съставка към здравословната балансирана диета. Ашваганда участва в много традиционни индийски терапии, заради способността му да изтъкне естественият баланс на тялото.

Основни функции на билката Ашваганда

 • Подобрява умствената и физическа активност;
 • Насърчава здравето на тялото с холистичен подход;
 • Създава усещане за спокойствие и релаксация;
 • Диспергира чувството на стрес и депресия;
 • Повишава сексуалната активност;
 • Грижи се за редовното и естествено балансиране на храненето.

Препоръки и съвети

Неутрализирайте ефектите от стреса със Swanson Ashwagandha. Помогнете на тялото си като укрепите имунната система и се освободите от излишния стрес. 

Препоръчително е да се използва Ashwagandha, особено по време на периоди на повишен стрес, умора или проблеми с концентрацията. Продуктът може да се използва за по-дълъг период от време.

Капсулите Ashwagandha са лесни за поглъщане, което го прави лесно решение за вашето ежедневие. Всяка капсула на Суонсън осигурява 450 мг. екстракт от чист корен от растението Ашваганда с анолид. В състава на добавка е включен желатин, което го прави неподходящ за вегетарианци. Не трябва да забравяме, че естествените терапии носят риск от противопоказания, когато се комбинират с различни лечения и състояния. Не е препоръчително да се консумира от бременни и кърмещи жени, освен ако не е изрично изписано от лекуващия лекар.

Ashwagandha продължава да се използва в научни изследвания, поради своите потенциални положителни ефекти върху намалена тревожност, умора, хормон на стреса, кортизол, и подобрена производителност и атлетична сила. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза 1-2 пъти дневно.