Астаксантин / Astaxantin 5mg HAYA LABS - 30 Капсули

Астаксантин / Astaxantin 5mg HAYA LABS - 30 Капсули

Астаксантин 5 мг на капсулите от Haya Labs е силен имуностимулант и антиоксидант, който се извлича от микроводорасли, които се откриват само в сладководни водни басейни.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 31.50 лв. -10%
35.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007011
Магически точки: 35
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Астаксантин 5 mg
  • Разфасовка 30 капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1

Описание

Какво представлява Астаксантинът?

Той е тип "пигмент", който се открива в някои видове водорасли, сьомгата, скарите, пъстърва и ракообразните, като им придава червеникав цвят. Неговото извличане от микроводораслите Haematococcus pluvialis може да стане само тогава, когато го произвеждат в отговор на излагането им на светлина или ако са подложени на стресови фактори. Според проучвания, извлеченият от тях.

Астаксантин подпомага изключително много защитата на клетъчните мембрани и спомага за изхвърлянето на натрупаните свободни радикали в организма. Така предпазва от натрупването на стрес, подпомага цялостно имунната система и повишава защитата на организма срещу външната среда, както и действа антиоксидантно и тонизиращо.

Как действа Астаксантин върху тялото при прием?

Натурално извлеченият Астаксантин има по-добри качества от синтетично произведения такъв и води до повече ползи и по-голям ефект върху човешкия организъм. 

Приемът му води до големи подобрения на човешкото око и зрението с напредването на възрастта при човек. Той подобрява зрението и го защитават от външните влияния. Подобрява виждането, контраста и премахва размазването в следствие на износване на очите с годините.

Подобрява състоянието на кожата като изглажда възрастовите бръчки. Подобрява еластичността й, омекотява я и я предпазва от изсушаване и напукване. Премахва старчески петна, намалява появяването на лунички и прави кожата по-здрава и неподатлива на външни фактори

Изследвания показват, че Астаксантинът влияе върху холестерола, като подобрява общото състояния на сърдечно-съдовата система и я защитава в бъдеще от появата на заболявания.

Подобрява циркулацията на кръв в организма и стимулира притока на кръв към мозъка и сърцето. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

1 капсула на ден.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: