Астрагал / Astragalus 470 mg Nature's Way - 100 Капсули

Астрагал / Astragalus 470 mg Nature's Way - 100 Капсули

Астрагал е растение в помощ на имунната система. Силен антиоксидант, адаптоген и имуностимулант. Помага за справяне със стрес, напрежение, умора. Подкрепя възстановителните процеси. Намалява времето за оздравяване. Увеличава естествените защитни сили.

22.46 лв.
Производител:
Код на продукта: 10180
Магически точки: 22
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Разфасовка 100 капсули
 • Една доза 3 капсули
 • Дози в опаковка 33
 • Дози на ден 2
 • Астрагал 1,41 g

Описание

Всичко, което трябва да знаете за растението Астрагал

Astragalus Root - 100 веге капсули е хранителна добавка, създадена от Nature's way. Нейното съдържание се основава на корен от Астрагал. Добавката е със специална формула, която ще осигури традиционна подкрепа на имунната ви система.

Растението се причислява към семейство Бобови, като основно вирее в райони с умерен климат. Среща се главно в Северното полукълбо. От растението с най-високи лечебни свойства и полезни хранителни вещества се характеризира неговият корен. Той е богат на различни видове полизахариди, сапонини, флавоноиди, гликозиди и други вещества, които са изключително полезни за човешкия организъм.

Астрагал е чудесно растение с:

 • имуностимулиращи свойства;
 • адаптогенно действие;
 • антиоксидантно въздействие.

Кога да приемаме Астрагал корен под формата на добавка?

В помощ на имунната система

Имунната система е една от първите системи, които страдат при подлагане на вредни външни влияния и е най-податлива на тяхното въздействие. Влошаването на имунната система се отразява пряко върху качеството на живот, тъй като симптомите, свързани с нейната отслабеност са обикновено неприятни и нежелани. 

Слабият имунитет най-често води до:

 • постоянна и хронична умора, отпадналост, липса на енергия, тонус, сила;
 • висока податливост към разболяване, сезонни настинки, вируси, инфекции, грип;
 • лошо настроение, апатия, липса на настроение.

Отслабването на естествените имунни сили често се получава в следствие на физическо и психическо претоварване и преумора, непълноценно хранене, недостатъчно движение, замърсявания, произлизащи от околната среда, неизлекувани инфекции и други.

Астрагал може да ви помогне да се справите с всички проблеми и симптоми, които се свързват със слаба имунна система. Ще ви помогне да си върнете тонуса и енергията, както и ще активира протичането на възстановителните процеси в организма. Подкрепя тялото и организма при продължителен стрес, натоварване и умора. Помага за избягване и справяне със сезонната умора и заболявания. Има общоукрепващо организма действие и оказвам благоприятно въздействие върху функционирането на цялото тяло и всички негови системи и органи.

Антиоксидантно действие на Астрагал

В същото време като чудесен антиоксидант Астрагал помага на организма да се справи с вредното въздействие на различни токсини, свободни радикали и други. Осигурява пречистващо действие, като стимулира функцията и здравето на черния дроб и бъбреците. Оказва благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата и храносмилателната система.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 3 капсули 2 пъти на ден, за предпочитане с храна.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: