ATP 450 mg Vege, 60 капсули, OstroVit

ATP 450 mg Vege, 60 капсули, OstroVit

ATP 450 mg. от Островит е продукт, създаден за подхранване на организма, когато се търси допълнителна енергия по най-добрия възможен начин.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 58.46 лв. -10%
64.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 5903933904856
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • Adenosine 5-triphosphate 450 mg
 • Разфасовка 60 капсули

Описание

ATP 450mg от Островит е патентована формула, която осигурява точната молекула на АТФ (аденозин трифосфат), който е основният източник на енергия за организма за повечето клетъчни функции. АТФ възниква в организма от само себе си, чрез метаболизма на храната в специални органели на клетката, наречени митохондрии. Няколко проучвания показват, че в периода на старостта почти 50% от тази молекула се губи, което води до загуба на енергия от възрастните хора, което налага прием на хранителни добавки, подпомагащи попълването на енергийните резерви на клетките на организма.

ATP 450 mg от Островит съдържа патентованата формула, която направи революция на пазара, тъй като увеличава количеството на АТФ в организма, без да се налага да приемате повече храна. Клинично доказано е, че една доза от ATP 450 mg спомага за увеличаване на силата, благодарение на повишената енергия и забавяне на настъпването на умората, а от своя страна увеличава издръжливостта. На всичкото отгоре стимулира и подобряването на кръвната глюкоза и запаса от нея, хранителни вещества и кислород в мускулите, като по този начин благоприятства възстановяването на мускулите.

ATP 450 mg от Островит спомага за експоненциално попълване на енергията преди тренировка, тъй като спомага за директно стимулиране на източника на енергия. Въпреки че, ако желаете, тя е добра добавка и след тренировка, тъй като гарантира възстановяването на енергията, загубена в резултат на износване при тренировъчен режим или интензивна и изтощителна спортна практика. Това е отлична добавка за елитни спортисти, която осигурява по-ефективен транспорт на хранителни вещества и кислород до тъканите, като в същото време увеличава естествено и забележително депозитите на АТФ.

Факти за ATP 450 mg от Островит

 • Патентована високотехнологична формула
 • Осигурява повече сила и енергия
 • Забавя умората и изтощението
 • Увеличава издръжливостта
 • Директно увеличава резервите от АТФ
 • Помага за по-доброто пренасяне на хранителни вещества и кислород
 • Улеснява възстановяването на мускулите
 • Голяма подкрепа за загряване

ATP 450 mg. от Островит е продукт, създаден за цялостно допълване, когато се търси допълнителна енергия по най-добрия възможен начин. Естествеността, с която ще увеличите физическата си работоспособност, ще се дължи на спонтанен фактор на организма, който ще увеличи силата и издръжливостта, така че тренировките да са по-експлозивни и интензивни, постигайки резултатите, които сте търсили.

Как да приемате ATP 450 mg?

Приемайте по една капсула дневно  за предпочитане по време на хранене. Опаковката от 60 капсули е подходяща за двумесечен прием. 


Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула на ден, по време на хранене.