Ацидофилус бифидус 10 млрд. активни пробиотици / Acidophilus & Bifidus 10 Billion Active Cells Double Strength Natural Factors - 90 капсули

Ацидофилус бифидус 10 млрд. активни пробиотици / Acidophilus & Bifidus 10 Billion Active Cells Double Strength Natural Factors - 90 капсули

Ацидофилус бифидус 10 милиарда активни пробиотици на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Пробиотичната добавка Acidophilus & Bifidus се грижи за здравето на чревния тракт и насърчава редовното храносмилане.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 29.16 лв. -10%
32.40 лв.
Производител:
Код на продукта: 1805NF
Магически точки: 32
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 90
 • Дози на ден 1-3
 • Една доза 1 капсула
 • Bifidobacterium bifidum (HA-132) 1 млрд. CFU
 • Lactobacillus acidophilus (HA-122) 1 млрд. CFU
 • Lactobacillus rhamnosus (HA-111) 8 млрд. CFU
 • Разфасовка 90 капсули

Описание

Ацидофилус бифидус 10 милиарда активни пробиотици на канадската марка Natural Factors представлява хранителна добавка под формата на капсули. Двойната сила Ацидофилус & Bifidus е патентована синергична комбинация от активни клетки, които поддържат здравето на чревния тракт. Тези култури са изсушени на замръзване, за да се осигури дългосрочна стабилност и максимална потентност. 

Какви са предимствата на пробиотика Ацидофилус бифидус?

 • Пробиотик & пребиотична смес: Формулата на пробиотика съдържа козе мляко, представляващ отличен растежен фактор за полезна микро-флора;
 • Щастливи черва, щастлив живот: Насърчаване на редовното храносмилане и здравето на чревния тракт;
 • Получаване на максимума от пробиотика: Пробиотичните култури са изсушени на замръзване, за да се подсигури стабилност за дълъг период от време и максимална потентност;
 • Сертифицирани от трети страни: Самостоятелно тествани за ГМО и над 700 замърсители, използвайки усъвършенствана технология като масова спектрометрия, за да се гарантира чистота и потентност.

Какво съдържа пробиотика Acidophilus & Bifidus?

Хранителната добавка Ацидофилус & Bifidus съдържа три пробиотични щама за подпомагане на поддържане на здравословното чревно състояние. Всяка капсула съдържа козе мляко на прах, за да подсигури отлична среда ни млечни бактерии да се разраснат. Допълване с Lactobacillus и Bifidobacterium ще изтласка нежелани бактерии чрез повторно населяване на стомашно-чревната среда.

Какви са функциите на 10 милиарда активни пробиотици Ацидофилус бифидус?

Пробиотиците предсавляват естествени пазители на жизнеността и здравото чревно здраве. Приятелските пробиотични бактерии бдят 24 часа в денонощието, задържат и доминират над многото патогенни вируси, бактерии, дрожди, както и други микроорганизми, които обитават неизбежно чревния тракт. 

Като се има предвид, че патогените успяват да колонизират, да се задържат към чревния тракт и да нанесат неприятни смущения на чревното ни здраве,както и на цялото ни тяло. Полезните пробиотични бактерии имат дълбок ефект над имунната защита, повишават имунитета, за да се пребори с алергии, грипове или обикновени настинки.

Какво е съдържанието на добавката Acidophilus & Bifidus?

В чревния тракт на човешкия организъм се съдържат трилиони видове бактерии в деликатно естествено  състояние на баланс между полезните бактерии и добрите им влияния, както и патогенните микроорганизми и потенциално неблагоприятните им въздействия. Условията на голям или продължителен стрес, антибиотични терапии, или ваканционни пътувания или други причи, при които се срещаме с патогени в храни или напитки, и така може да се наруши естествения защитен баланс. Това от своя страна води до спад в броя на полезните или пробиотични бактерии.

Обобщение

Двойната сила ацидофилус & Бифидус на марката Натурал Факторс съдържа три щама пробиотици за подпомагане и поддържане на нормалното чревно здраве: Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus ацидофилус, и Bifidobacterium бифидум. Капсулите Acidophilus & Bifidus съдържат козе мляко на прах, за да подсигурят отлична среда за отглеждане на млечните бактерии.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула от 1 до 3 пъти на ден.