Attack 2.0 SCITEC - 320 гр / 720 гр

Attack 2.0 SCITEC - 320 гр / 720 гр

Attack 2.0 SCITEC е високоефективна спортна хранителна добавка, която помага за подобряване на мускулната маса и намаляване на мускулната умора.

45.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 10047
Магически точки: 45
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 32 / 72
  • Дози на ден 2
  • Една доза 10 г
  • “ATTACK STACK” Proprietary Blend 8157 mg
  • Разфасовка 0.320 кг / 0.720 кг
  • Витамин B3 (ниацин) 2.5 mg
  • Витамин B9 (фолиева киселина) 30 mcg

Описание

Attack 2.0 SCITEC е високоефективна спортна хранителна добавка, разработена от SCITEC Nutrition, водещ производител на продукти за спортно хранене. Хранителната добавка е създадена, за да помогне на спортисти и фитнес ентусиасти да увеличат силата, мощта и мускулната маса, както и да подобрят възстановяването и представянето.

Една от ключовите съставки на Attack 2.0 SCITEC е креатин монохидрат - популярна добавка, използвана от културисти и спортисти за подобряване на мускулната сила и мощ. Креатин монохидратът спомага за увеличаване на производството на АТФ (аденозин трифосфат) - енергийната валута на тялото, което позволява на мускулите да работят по-усилено и по-дълго. Доказано е също, че той спомага за подобряване на мускулната маса и намаляване на мускулната умора, което го прави ефективна добавка за подобряване на спортните постижения.

В допълнение към креатин монохидрата Attack 2.0 SCITEC съдържа и смес от аминокиселини, включително L-аргинин, L-глутамин и L-левцин. Тези аминокиселини са от съществено значение за синтеза на мускулни протеини и могат да помогнат за подобряване на мускулното възстановяване и растеж. Те играят роля и за поддържането на мускулната маса по време на периоди на интензивни тренировки и състезания.

Една от открояващите се характеристики на Attack 2.0 SCITEC е високото съдържание на протеини. Всяка порция осигурява 25 грама протеини, които могат да спомогнат за подпомагане на възстановяването и растежа на мускулите. Протеинът в Attack 2.0 SCITEC е получен от смес от висококачествени източници, включително суроватъчен протеин концентрат и изолат, както и млечен протеин концентрат. Тези източници на протеин са лесно смилаеми и осигуряват бърз източник на аминокиселини за мускулите.

В допълнение към ползите за изграждане на мускули и повишаване на производителността, Attack 2.0 SCITEC е формулиран и с редица други съставки, които могат да подпомогнат цялостното здраве и благосъстояние. Те включват витамини и минерали, като витамин D, калций и магнезий, които могат да помогнат за поддържането на силни кости и здрава имунна система.

Като цяло Attack 2.0 SCITEC е цялостна спортна хранителна добавка, която е предназначена да подпомага растежа на мускулите, силата и производителността. Високото съдържание на протеини, съчетано със смес от аминокиселини и други ключови хранителни вещества, я прави ефективен избор за спортисти и фитнес ентусиасти, които искат да подобрят физическото си представяне и възстановяване. Ако желаете да повишите спортните си постижения и да изградите мускулна маса, Attack 2.0 SCITEC определено си заслужава да бъде разгледан.

Как да приемате Attack 2.0 SCITEC?

Смесете 10 грама от продукта с 500 ml. студена вода. Приемете 30 минути преди тренировка и повторете същото веднага след тренировка. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Cмeceтe 1 дoзa c 500 мл вoдa. Πpиeмaйтe 30 минyти пpeди тpeниpoвĸa, aĸo нe yпoтpeбявaтe дpyги cyплeмeнти, cъдъpжaщи aзoтни бycтepи, в пpoтивeн cлyчaй – нeпocpeдcтвeнo cлeд тpeниpoвĸa. Зa мaĸcимaлнo yвeличaвaнe нa ĸлeтъчния oбeм, пpиeмaйтe eднa дoзa пpeди и eднa дoзa cлeд тpeниpoвĸa.