Комплекс от витамин B B-Basic HAYA LABS - 100 Таблетки

Комплекс от витамин B B-Basic HAYA LABS - 100 Таблетки

Витамин B B-Basic от Haya Labs са 100 таблетки, които са с богато съдържание на витамини от Б групата.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.50 лв. -10%
25.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007776
Магически точки: 25
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Холин 50 mg
 • Разфасовка 100 таблетки
 • Една доза 1 таблетка
 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 1
 • Биотин 45 mcg
 • Витамин B1 (тиамин) 10 mg
 • Витамин B12 12 mcg
 • Витамин B2 (рибофлавин) 10 mg
 • Витамин B3 (ниацин) 10 mg
 • Витамин B5 (пантотенова киселина) 20 mg
 • Витамин B6 10 mg
 • Витамин B8 (Инозитол) 50 mg
 • Витамин B9 (фолиева киселина) 400 mcg

Описание

Комплекс витамини от B групата

Те са на страхотна цена и са перфектното решение да си добавите всички жизненоважни витамини, за да се погрижите за вашето здраве и общо състояние на организма. Таблетките B B-Basic vitamins съдържат: 

Витамин B1 (тиамин) - участва в почти всеки един процес на клетъчно ниво, като спомага за усвояването на приеманите от организма вещества. Подпомага работата на централната нервна система, функцията на мозъка, като отговаря за паметта и интелектуалните способности. Подобрява работата и здравето на сърцето и стомаха.

Витамин B2 (рибофлавин) - участва в синтеза на нервните клетки, в регулирането на надбъбречните жлези и синтезирането на хормоните в тялото. Подобрява общото състояние на най-големия човешки орган - кожата.

Витамин B5 (пантотенова киселина) - участва в преобразуването на веществата в енергия за организма, като подпомага по-лесното усвояване на приеманите витамини. Подобрява времето на зарастване на рани, тъкани, мускули и органи и дейността на нервната система, отговаря за нашите реакции при стрес.

Витамин B8 (Инозитол) - отговаря за количеството холестерол в кръвта, кръвното налягане, перисталтиката. Действа разреждащо на кръвта и предотвратява образуване на тромби.

Витамин B12 - отговаря за нормалното произвеждане и циркулация на кръв в организма, като подобрява цялостно функциите на сърдечната и съдовата система. Недостигът му е особено опасен и води до анемия. Действа положително и върху работата на нервната система.

Витамин B3 (ниацин) - подобрява усвояването от организма на въглехидратите, белтъчините и мазнините, като нормализира холестеролните нива. Важен е за производството на редица хормони, подобрява защитата на организма на клетъчно ниво. Поддържа здравето на нервната система и главния мозък.

Витамин B6 - отговаря за по-успешното усвояване на Витамин B12 и е от изключително важно значение за здравето на мозъка и мозъчните клетки. Благодарение на наличността на Vitamin B6 мозъка ни се развива и функционира правилно. Подобрява дейността на нервната система и предаването на сигнали между отделните нервни клетки.

Витамин B9 (фолиева киселина) - особено важен витамин, който отговаря за производството на клетки в организма и ДНК, т.е. поддържа генетичния код и наследствените признаци. Участва в нормалното развитие на главния и гръбначен мозък.

Витамин B7 (биотин) - участва в преобразуването на приеманите вещества в енергия и дейността на метаболизма. Особено важен е за здравето на имунната и нервната система, както и на кожата, косата, ноктите.

Витамин B4 (холин) - отговаря за здравето на нервната система и предотвратява разтройства на нервна почва. Подобрява нивото на холестерол, кръвна захар и кръвното налягане, нормализира сърдечния ритъм. Подобрява умствените възможности.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка на ден с храна.

-11%

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: