BABYGAL детски крем с перувиански балсам Galafarm -  20 g

BABYGAL детски крем с перувиански балсам Galafarm - 20 g

BABYGAL детски крем с перувиански балсам Galafarm - 20 g е подходящ за ежедневната грижа за кожата на малки и големи като я предпазва от раздразняния и наранявания.

5.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 669
Магически точки: 5
Наличност: Изчерпан

Състав на продукта

  • Разфасовка 20 g

Описание

Защо грижата за бебешката кожа е толкова важна?

Грижата за кожата на всяко едно бебе започва още от неговото раждане. Сухият въздух, пелените, препаратите за пране и други дразнители могат доведат до появата на обриви, екземи и други кожни неразположения. Изборът на подходящ продукт, който да подхранва бебешката кожа, е от особено значение за здравето на детския епидермис и спокойствието на всеки родител. 

Какво представлява BABYGAL детски крем с перувиански балсам Galafarm?

BABYGAL детски крем с перувиански балсам Galafarm е специално разработена формула за деца, която осигурява на бебето всички необходими съставки за подхранване на кожата му. 

Витамините А и Е, включени в състава на детския крем, се грижат хидратацията на бебешката кожа. Благодарение на тях епидермисът на малкото е покрит с водоустойчив филм, който предпазва кожата от раздразнения вследствие на пелените или други дразнители върху детската кожа. 

Перувианският балсам, включен в BABYGAL детски крем, също се грижи за хидратацията на кожата на бебето и подпомага епитализацията. Той се извлича от Балсамовото дърво и също така има силно изразени антисептични ями. Точно това прави крема BABYGAL подходящ и за възрастни с кожни раздразнения, декубитални рани, обриви, суха кожа.

Защо да изберем BABYGAL детски крем с перувиански балсам?

Детски крем BABYGAL е подходящ за ежедневната грижа за кожата както при бебета и деца, така и при възрастни. Балсамът осигурява:

  • по-бърза регенерация на кожата;
  • успокояване на обриви и кожни раздразнения;
  • бързо и ефективно зарастване на рани;
  • защита от неблагоприятните външни фактори. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Нанася се върху почистена и подсушена кожа с лек масаж.