Barley Grass Powder, 200 гр., OstroVit

Barley Grass Powder, 200 гр., OstroVit

Ечемичната трева от Островит под формата на прах е лесен начин да включите силата на сока от ечемична трева в диетата си, дори и когато нямате време да си приготвите нещо здравословно.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 8.96 лв. -10%
9.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 5903933905273
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 40
  • Дози на ден 1
  • Една доза 5 гр.
  • Barley Grass 5000 mg
  • Разфасовка 200 гр.

Описание

В големия град често сме подложени на токсини, всякакъв вид замърсявания и неща, които застрашават здравето ни. Храната, която приемаме, не винаги ни дава необходимите хранителни вещества. Ето защо е важно да дадем на тялото си необходимите хранителни вещества, за да бъде то здраво. Можете да ги откриете в правилните хранителни добавки, една от които е ечемичената трева. Изобилието от хранителни вещества в ечемичената трева е тук, за да подкрепи тялото ви.  Благодарение на съдържащите се в нея витамини, минерали и микроелементи, тя е истинска здравословна бомба за тялото си. Ечемичната трева от Островит под формата на прах е лесен начин да включите силата на сока от ечемична трева в диетата си, дори и когато нямате време да си приготвите нещо здравословно. 

Ето какво трябва да знаете за него под формата на хранителна добавка от Островит и как да я приемате, за да си осигурите здраве. 

Защо ечемичната трева е толкова полезна?

Ечемичната трева е богат източник на редица важни за тялото съединения, витамини и минерали, сред които: 

Ценни аминокиселини;

Калий;

Желязо;

Трипофан;

Хлорофил;

Витамини А, В1, С и Е.

Полезните свойства на ечемичната трева

Приемът на ечемична трева може да доведе до няколко ползи за тялото, сред които: 

Може да балансира нивата на кръвната захар

Ако искате да поддържате нивото на кръвна захар в организма си в нормата, можете да го направите с помощта на ечемична трева. Съдържащите се в нея фибри могат да намалят нивата на кръвна захар и да подобрят инсулиновата чувстивителност. 

Грижи се за сърцето

Добавянето на ечемична трева към диетата ви е чудесен начин да поддържате здравето на сърцето. Ечемичната трева съдържа съединения като сапонарин, гама-аминомаслена киселина (GABA) и триптофан, които са свързани с понижаване на кръвното налягане, намаляване на възпаленията и подобряване на здравето на сърцето.

Може да насърчи загубата на тегло

Тъй като не съдържа много калории, но за сметка на това съдържа много фибри, ечемичната трева е изключително подходяща, ако искате да се отървете от няколко излишни килограма. Фибрите се придвижват бавно през тялото, а това ви кара да се чувствате сити за по-дълго като допринася за загубата на излишното тегло. 

Как да приемате ечемична трева от Островит?

За да се възползвате от полезното действие на ечемичната трева, можете да смесите мерителна лъжичка в 200-250 мл течност (сок, мляко, вода). Ако искате да го използвате по различен начин, можете да го добавите към овесено мляко, мюсли или салата. За най-добри резултати, използвайте мерителната лъжичка, която пристига с продукта.


Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 път на ден, като смесите 1 мерителна лъжичка (5 гр.) в 200-250 мл сок, вода или мляко.