Байкалски шлемник / Full Spectrum Chinese Skullcap Swanson - 90 капсули

Байкалски шлемник / Full Spectrum Chinese Skullcap Swanson - 90 капсули

Доверете се на Байкалски шлемник от Swanson, ако искате да си осигурите спокоен сън и добре функционираща нервна система.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 27.63 лв. -10%
30.70 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1128
Магически точки: 30
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 2-3
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90 капсули
  • Байкалски шлемник 400 mg

Описание

Искате ли да се радвате на спокоен и пълноценен сън, да забравите за нервното напрежение и да живеете живота си щастливи и в хармония със себе си? 

Всеки иска това, но днешното забързано и динамично ежедневие не винаги ни го позволява. За щастие, може да постигнете така желаното спокойствие с помощта на билката байкалски шлемник. 

Ето какво трябва да знаете за нея и как да я приемате под формата на капсули от Swanson. 

Какво е Байкалски шлемник?

Байкалският шлемник е билка, позната от древната китайска медицина. Използвана е като средство за спокоен сън, пълноценна почивка и успокоение на нервите. В допълнение, откритата в Байкалския шлемник съставка, Байкалин, е флаваноид, който се грижи за здравето на черния дроб. 

Добавката Байкалски шлемник на Swanson ви дава именно това - чувство на спокойствие, релаксирана нервна система и по-добър сън.  Ако и Вие страдате от безсъние и произтичащите от това безпокойство и умора, доверете се на Swanson.

Какви са ползите от приема на Байкалски шлемник?

Грижи се за нервната система 

Когато става въпрос за грижа за нервната система, байкалският шлемник е тук, за да помогне. Успешно се грижи за здравето на нервната система като успокоява, подпомага паметта и концентрацията, грижи се за добрия сън. 

Подобрява настроението

Байкалският шлемник има силата да намалява стреса и безпокойството, което ви помага да сте в настроение, да гледате по-леко на живота и да му се наслаждавате. 

Намалява възпалението в тялото

Съдържанието на флавоноиди в байкалския шлемник помага на растението да се грижи за здравето на целия организъм като намалява възпаленията и помага на тялото да се възстанови. 

Как да приемате Байкалски шлемник от Swanson?

Ако искате да се погрижите за здравето на нервната система, ако искате да си осигурите спокоен сън през нощта, направете го с помощта на байкалски шлемник. Приемайте между 1 и 3 капсули дневно, за да се възползвате от полезното действие на продукта.

Внимание! Продуктът не е подходящ за вас, ако сте бременна или кърмите. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по една капсула два или три пъти на ден с вода.