BCAA + Glutamine 1100, 150 капсули, OstroVit

BCAA + Glutamine 1100, 150 капсули, OstroVit

BCAA + Glutamine от Островит съдържа комбинация от вещества, които подобряват растежа, производителността и възстановяването на мускулите.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 26.06 лв. -10%
28.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 5903246228410
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1
  • Една доза 5 капсули
  • Л-валин 687.5 mg
  • Л-глутамин 2750 mg
  • Л-изолевцин 687.8 mg
  • Л-левцин 1375 mg
  • Разфасовка 150 капсули

Описание

BCAA + Glutamine, разработен от Островит, съдържа формула със съставки с антикатаболно действие. BCAA + Glutamine от Островит съдържа комбинация от вещества, които подобряват растежа, производителността и възстановяването на мускулите след извършване на физическа активност. Този продукт спира износването на мускулите.

BCAA + глутамин подобрява възстановяването и нивата на азот. Продуктът е разработен със специална формула, която има точна комбинация от глутамин и аминокиселини с разклонена верига, като по този начин се постига ефективно действие, подобряващо възстановяването на мускулите. Последните проучвания показват, че разклонените аминокиселини се усвояват по-бързо и увеличават ефикасността си, когато се комбинират с L-глутамин. BCAA + Глутамин е добавка, която предлага идеалната комбинация за консумация на две основни съединения за всички спортисти, в една порция.

BCAA + Glutamine съдържа перфектната комбинация от левцин, валин и изолевцин. Тя подобрява протеиновия синтез и спира износването на мускулите. Освен това стимулира подобреното възстановяване и поддържа положително ниво на азот в организма. Тази хранителна добавка покрива и минималните изисквания в организма за аминокиселини, като по този начин предотвратява дефицита на това вещество. BCAA + Глутамин също така подобрява действието на имунната система.

ВСАА са сложни незаменими аминокиселини, защото човешкото тяло няма способността да ги синтезира и трябва да бъдат включени чрез храната. Организмът използва ВСАА за възстановяване на увредените тъкани, като оптимизира възстановяването и избягва разкъсването на мускулната тъкан по време на тренировъчните сесии. Това е и вещество с голямо значение за развитието и натрупването на мускули. Различни проучвания показват ползи от BCAA и в други области, поради индивидуалното действие на всеки от компонентите: 

Левцинът е вещество, участващо във възстановяването на кожата и костите, а също така защитава мускулите; 

Валинът отговаря за преноса и поддържането на азота, който е важен за развитието на мускулната тъкан; 

Изолевцинът увеличава енергията, а също така играе роля в образуването на хемоглобина, който пренася кислорода в тялото.

Защо да приемате BCAA + Glutamine от Островит?

Оптимизира протеиновия синтез и спира износването на мускулите.

Подобрява възстановяването и нивото на азот.

BCAA + Glutamine подобрява функционирането на имунната система.

Как да приемате BCAA + Glutamine от Островит?

BCAA + Glutamine от Островит трябва да се приема като хранителна добавка за здрави възрастни. Опаковката от 150 капсули е достатъчна за едномесечен прием. Когато тренирате, приемайте 5 капсули дневно след тренировка. Когато не тренирате, приемайте 5 капсули веднага след ставане. 


Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

В тренировъчни дни приемайте по 1 доза от 5 таблетки след тренировка, а в почивните дни по 1 доза след ставане.