BCAA Зeро BIOTECH USA - 40 дози

BCAA Зeро BIOTECH USA - 40 дози

BCAA подобрена формула с магнезий и витамин B6 осигурява на организма важните аминокиселини, за да се забърза изгарянето на мазнините и да се стимулира увеличаването на мускулната маса.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 45.00 лв. -10%
50.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 5999076221714
Магически точки: 50
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

 • Л-валин 1.5 g
 • Л-глутамин 0.7 g
 • Л-изолевцин 1.5 g
 • Л-левцин 3 g
 • Разфасовка 0.361 kg
 • Една доза 9 g
 • Дози в опаковка 40
 • Дози на ден 2
 • Витамин B6 2 mg

Описание

BCAA Зeро от BIOTECH USA - 40 дози

BCAA е формула, създадена за професионални спортисти и активно запалени любители, които се интересуват от действието и предимствата при прием на хранителни добавки. Приемът на BCAA трябва да бъде съчетан с правилно изготвен тренировъчен режим и правилен начин на хранене. BCAA е хранителна предтренировъчна и следтренировъчна добавка, която се грижи за здравето, възстановяването, изграждането и запазването на чистата мускулна маса в организма.

BCAA добавките съдържат определено съотношение между L-Левцин, L-Изолевцин и L-Валин, обикновено в съотношение 2:1:1, което предлага най-оптимален резултат и ефективно действие върху човешкия организъм. Конкретно BCAA Зеро на Biotech под формата на дози от по 9 града е с подсилена формула със съдържание на L-Глутамин и витамин B6.

Защо спортуващите приемат BCAA?

BCAA съдържа аминокиселини, които изиграват важна роля за човешкия организъм, особено когато той е подложен на тежко и постоянно натоварване, с цел да се освободи от излишните килограми и да се развие в по-големи количества чистата мускулна маса. Всеки трениращ желае да създаде изчистено и спортно тяло с ясно изразени мускули и без мазнини. Това може да се получи, но е важно по време на тези процеси организма да се подпомогне, така че той да се възстановява нормално и здравословно.

Тежките физически натоварвания означават, че организмът ни ще се нуждае и от повече хранителни вещества за възстановяване. Тук се намесва приемът на BCAA, който осигурява необходимите аминокиселини за провеждането на тези процеси, така че да се запази мускулната тъкан от катаболитните процеси. BCAA съдейства и за започване на анаболните процеси.

Именно с прекратяването на катаболитните процеси, организмът започва да черпи вещества от мазнините и да ги преобразува в необходимата му енергия. По този начин се редуцират нивата на подкожните мазнини в тялото и се появява по-изявената мускулатура.

BCAA Зеро в 40 дози:

 • се предлага в два приятни вкуса на ябълка и портокал;
 • има подсилена формула с магнезий и витамин B6;
 • е на достъпна цена.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 1 доза сутрин, след сън и 1 доза преди, по време или след тренировка.

-33%