Бетаин Хидрохлорид / Betaine Hydrochloride 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Бетаин Хидрохлорид / Betaine Hydrochloride 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Бетаин Хидрохлорид на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500мг. Добавката Betaine Hydrochloride е подходяща при състояния на запек или диария, подуване в коремната област, тежест, парене и дискомфорт в областта на стомаха и др.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.40 лв. -10%
24.89 лв.
Производител:
Код на продукта: 1720NF
Магически точки: 24
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 45
  • Дози на ден 3
  • Една доза 2 капсули
  • Бетаин хидрохлорид HCL 500 mg
  • Разфасовка 90 капсули
  • Сминдух (семена) 100 mg

Описание

Бетаин Хидрохлорид на марката Натурал Факторс е хранителна добавка във вид на капсули от 500мг. Основно предназначение на естествената добавката Беатин е в борбата срещу запек и газ.

При какви случаи прибягваме до Беатин Хидрохлорид?

При състояния на храносмилателни нарушения като "хипохлорхидрия" или това е недостигът на стомашни киселини, проблеми с абсорбирането на протеините и мазнините, както и с усвояването на хранителни вещества.

Какви са обичайните храносмилателни проблеми?

Стандартните проблеми с храносмилането са състоянията на запек или диария, усещане за подуване в коремната област, парене, тежест и дискомфорт в областта на стомаха, прекомерен метеоризъм, рефлукс, оригване и гадене. Тези проблеми със храносмилането имат широка разпространеност и в повечето случаи се дължат на недостатъчния синтез на киселини в стомаха. Гореизброените причини могат да допринесат за образуване на паразитни и бактериални инфекции, тежък недостиг на минерали и витамини, железен дефицит и други.

Какво е действието на добавката Betaine HCl?

Препаратът Бетаин Хидрохлорид значително подобрява храносмилането и по ефективен начин предотвратява състоянията на запек или диария. Намалява усещането за дискомфорт и тежест след храна. Намалява желанието за оригване и чувството на гадене, особено след обилно хранене. Подсилва разграждането на хранителните вещества и подпомага чревната микрофлора.

Добавката Бетаин Хидрохлорид защитава храносмилателния тракт от инвазията на бактериите, спомага метаболизма на протеините и мазнините, както и се грижи за детоксикацията на организма.

Какви са последиците от недостиг на стомашна киселина?

В резултат на липсата на стомашна киселина основните хранителни вещества не могат да се абсорбират, храносмилането на протеини и мазнини в тънките черва е трудно и опасните бактерии в стомаха не могат да бъдат премахнати. Тези причини са предпоставка за различни нарушения в храносмилането.

Как можем да си доставим добавката Бетаин Хидрохлорид?

Съставката Бетаин присъства в много хранителни продукти като например пшенични продукти, захарно цвекло, но са в сравнително малки дози. Приемът на препарата Betaine Hydrochloride води до стимулиране и засилване отделянето на стомашна киселина, подобрява се храносмилането, и не на последно място се стимулира секретирането на панкреатични ензими.

Обобщение

Таблетките Бетаин Хидрохлорид на Натурал Факторс играят ролята на натурална стомашна киселина, подкрепяща здравословното храносмилане. Приемът на добавката е желателна в случаите на дефицит на солна киселина в съдържанието на стомашните сокове. Осигурява на организма допълнителни количества естествена стомашна солна киселина, поддържайки оптималното състояние в стомаха. Възрастните хора над 60 годишна възраст имат повишена нужда от допълнителна солнакиселина във вид на добавка, бетаин хидрохлорид!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули 3 пъти на ден, по време на хранене.