Билкова Добавка за Здравето на Жлъчката / Full Spectrum Herbal Gallbladder Care Swanson - 60 капсули

Билкова Добавка за Здравето на Жлъчката / Full Spectrum Herbal Gallbladder Care Swanson - 60 капсули

Билковата добавка Full Spectrum Herbal Gallbladder Care на марката Swanson представлява традиционна китайска билка, предназначена за почистване на жлъчния мехур. Капсулите Спектър предлагат цялостна и традиционна антиоксидантна грижа за здравето на вашата жлъчка.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 19.35 лв. -10%
21.50 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1492
Магически точки: 21
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 капсули
  • Глухарче корен 4:1 200 mg
  • Екстракт от корен на берберис 200 mg
  • Корен от репей 200 mg

Описание

Пълен спектър Herbal Gallbladder е билкова програма, включваща в състава си незаменимите билкови екстракти от растенията берберис, репей и глухарче. Капсулите идват заедно в традиционната формулировка на Суонсън Пълен спектър билкова грижа за жлъчния мехур. 

Какви са предимствата на включените билки?

Растението Берберис е традиционна китайска билка за почистване на жлъчния мехур. Коренът от репей е широко използван тоник за грижата на бъбреци и черен дроб, а глухарчето е исторически позната подхранваща билка за черния дроб. Съчетани заедно в 60 броя Суонсън спектър капсули, добавката предлага цялостна, традиционна и достъпна опция за всеки организъм.

Кои са ключовите съставки?

  • Берберис - традиционен китайски билков за почистване на жлъчния мехур;
  • Корен от репей - традиционен бъбрек и черен дроб тоник;
  • Глухарче - историческа чернодробна подхранваща билка.

Берберисът е познато китайско билково растение за почистване на жлъчния мехур. Коренът на репей представлява традиционен тоник, поддържащ здравето на органите бъбреци и черен дроб. А глухарчето е исторически подхранващ билка за вашия черен дроб. 

Какви са резултатите от употребата на хранителната добавка за жлъчен мехур?

Повечето хора и прибягват до крайни методи, да премахнат жлъчния си мехур, поради наличие на жлъчни камъни и болка. След направено проучване с превантивен прием на добавката Herbal Gallbladder, започват да намаляват проблемите, свързани с жлъчния мехур. Можете да вземете проактивно решение, като се опитате да запазите своята жлъчка непокътната. 

Какво е действието на Билкова Добавка за Здравето на Жлъчката?

С редовен прием на капсулите Full Spectrum, може да почувствате лек дискомфорт в областта на жлъчния мехур. За това е необходимо да се консултирате с лекуващия си лекар за честота на прием. За да намалее дискомфорта всеки път, когато вземете една от тези капсули, може да разредите приема на една капсула през ден и дискомфортът в областта на черния дроб ще утихне. 

Как действа добавката?

Дали с приема на капсулите, организма ви ще ви подскаже, че наистина прави чудеса. Ако наистина имате съществуващи камъни в жлъчния си мехур, със сигурност им е отнело много време, за да се образуват. Това е показателно, че ще отнеме още толкова време, за да може камъните безопасно и бавно да се разбият, без да запушвате жлъчните си канали. 

Обобщение

Проведено изследване от приема на капсулите Spectrum Herbal Gallbladder Care показва, че след няколко седмици, пациентите са започнали да приемат по една капсула дневно и не са изпитали никакъв дискомфорт в областта на жлъчния си мехур. Установено е, че е започнало бавно регулиране на тялото към добавката. 

Капсулите Full Spectrum Herbal Gallbladder преодоляват развитието на проблеми с жлъчния мехур. Добавката за прочистване на жлъчка се препоръчва още и за правилно храносмилане, освен че се използва за прогонване на камъни в жлъчката.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по една капсула на ден с вода.