Хранителни добавки от Bio-Kult

Изглед решетка:
Пробиотик / Probiotic Био-Култ - 15 / 30 / 60 / 120 капсули
(0)
9.70 лв.

Чувствате ли се отпаднали, без енергия, изтощени?Изпитвате ли храносмилателни проблеми? Взимали ли сте наскоро антибиотици?Всички тези неща могат да значат, че храносмилателната ви система предизвиква дисбаланс. И тъй като храносмилателната система е свързана с всички останали системи в тялото, това може да предизвика проблеми с кожата, спад в..

Пробиотик / Probiotic Био-Култ Буустед - 15 капсули
(0)
26.50 лв.

Когато се сблъскаме с различни вируси и бактерии, имунната система използва всички ресурси, за да отговори на заплахата. За да се случи това, обаче, тя трябва да е здрава и силна. Днес все повече се говори за това, колко важно е доброто чревно здраве и баланса на „добри“ бактерии, за да съхраним здравето на целия организъм и най-вече на имунната ни..

Пробиотик / Probiotic Био-Култ Кандеа - 15 / 60 капсули
(0)
12.50 лв.

Гъбичните инфекции често са много неприятни и придружени с усещания като сърбеж, болка и парене в различни зони от тялото. Лечението им често включва антибиотик, който може да има неблагоприятен ефект върху чревната микрофлора. Но знаете ли, че има лесен и бърз начин да се справите с гъбичките като в същото време се грижите за здравето на черв..

Пробиотик / Probiotic Био-Култ Майнд - 15 капсули
(0)
11.70 лв.

Още от древността се ръководим от сентенцията „здрав дух в здраво тяло“. Грижата за нас не включва само хранене за здраво тяло. Трябва да е погрижим и за здравето на ума си, ако искаме да водим пълноценен начин на живот. Известно е, че храносмилателната и нервната система са пряко свързани. Когато се грижим за здравето на стомаха и червата, това не..

Пробиотик / Probiotic Био-Култ Мигреа - 15 капсули
(0)
11.00 лв.

Ако водите забързан начин на живот, Ако често се чувствате уморени и без енергия,Ако сте изнервени и стресирани, а това влияе на живота и отношенията ви с хората, То време е да вземете мерки и да се погрижите за себе си.Известно е, че храносмилателната система е една от най-важните системи в тялото. Когато тя е здрава, това влияе на много..

Пробиотик / Probiotic Био-Култ Про-Циан - 15 / 45 капсули
(0)
11.60 лв.

Уринарните инфекции са нещо, с което всеки от нас се е сблъсквал поне веднъж в живота си. При жените, паренето, честото уриниране и неприятните усещания са много по-често срещани отколкото при мъжете. Ако имате уринарна инфекция или често сте предразположени към такава, то приемът на антибиотици ви е добре познат. Но те са тежки за организма и..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)