Bioactive Quercetin EMIQ / Ензимно модифициран изокверцетин Natural Factors - 60 Капсули

Bioactive Quercetin EMIQ / Ензимно модифициран изокверцетин Natural Factors - 60 Капсули

Ензимно-модифициран изокверцетин ( Bioactive Quercetin EMIQ) е водоразтворим, високо-резорбируем кверцетин. Този вид кверцетин се абсорбира от тялото до 15 пъти повече от обикновения необработен кверцетин, и достига до кръвообръщението само за около 15 минути.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 44.91 лв. -10%
49.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 038503
Магически точки: 49
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Разфасовка 60 капсули
 • Една доза 1 капсула
 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 2
 • Витамин C 50 mg
 • EMIQ (Ензимно модифициран изокверцетин) 167 mg

Описание

Какво е EMIQ?

Ензимно-модифициран изокверцетин ( Bioactive Quercetin EMIQ) е водоразтворим, високо-резорбируем кверцетин, един от най-изследваните флавоноиди.

Кверцетинът е растителен флавонол от флавоноидната група на полифенолите, който има значителни антиалергични свойства. Той може да се открие в различни видове храни като плодове и зеленчуци, семена и зърнени храни; червеният лук и кейлът са често срещани храни, съдържащи значителни количества кверцетин. Той се използва като съставка в хранителни добавки, напитки и храни.

Предимства на Natural Factors Bioactive Quercetin EMIQ

 • EMIQ е силен антиоксидант. Благодарение на неговата полифенолна химическа структура, той спира окисляването и пречиства свободните радикали в организма. Освен това защитава нервната система от токсичността на вредни метали.
 • Тази добавка помага при лечение на алергии и намалява развитието на възпалителни процеси. Като активен антихистамин, кверцетинът е препоръчителен при лечение на бронхит и асма.
 • Използва се като хранителна добавка при лечение на рак и се препоръчва като средство за превенция от ракови заболявания и развитието на ракови клетки.
 • Помага за стабилизиране на кръвното налягане и допринася за добро сърдечно здраве.
 • Кверцетинът се препоръчва за помагане на намаляването на чувството на безпокойство и нивата на стрес.
 • Според научни изследвания, кверцетинът доказано помага при превенция на невродегенеративни заболявания като Алцхаймер и Паркинсон.

Според изследвания, този вид кверцетин се абсорбира от тялото до 15 пъти повече от обикновения необработен кверцетин, и достига до кръвообръщението само за около 15 минути. Други изследвания на хора, употребяващи тази добавка, показват, че няма наблюдения на влияние върху качеството на сън; не влияе на енергийността; не води до чувство на умора.

Биоактивен кверцетин EMIQ не съдържа ГМО, изкуствени или вредни оцветители, подсладители и други консерванти, риби, ракообразни или животински продукти.

Подходящ е за вегетарианци и вегани.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: