Boron / Бор 3 mg Nature's Way - 100 Капсули

Boron / Бор 3 mg Nature's Way - 100 Капсули

Бор за нормално и пълноценно усвояване на Калций, Фосфор и Магнезий в човешкия организъм. По този начин се защитават костите, ставите, съединителните тъкани, мускулите от заболявания и се предпазва от дефицит.

21.85 лв.
Производител:
Код на продукта: 41101
Магически точки: 21
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Бор 3 mg
  • Разфасовка 100 капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 1

Описание

Какво представлява Бор 3мг?

Бор е микроелемент, който се грижи в човешкият организъм правилно да протичат метаболитните процеси на жизненоважните елементи Магнезий, Калций и Фосфор.

Всички те с изключително значение за здравето и функционирането на човешкото тяло. Тези минерали отговарят за състоянието и здравето на костно-ставната система, която ни позволява да се движим свободно. Недостатъчното приемане на тези вещества или от друга страна тяхното непълноценно усвояване на организма често се съпътства с изключително неприятни симптоми и в повечето случаи може да доведе до лоши здравословни последици и тежки заболявания.

Най-често протичането на възпалителни процеси в ставите се съпътстват със симптоми, които водят до:

  • скованост и чувство на схванатост;
  • подуване, зачервяване и болки в областта;
  • трудност при движение и ограничени движения;
  • липса на тонус, постоянна умора и отпадналост.

Недостигът на Калций и Магнезий се отразява пряко върху растежът и развитието на костите, особено при децата. Докато при възрастните техният дефицит води до омекване на костите, изкривявания, висока чупливост, увеличен риск от контузии, по-ниска плътност и други. Често дефицитът на тези минерали води до развитието на лоши костни и ставни заболявания. А това от своя страна влошава качеството на живот и здравословното състояние на тялото.

Как помага Boron Comprex на Nature's way - 100 капсули?

Хранителната добавка Boron Complex Bone Support в капсули е чудесен съпорт за костите, ставите и хормоналния баланс в човешкия организъм.

Подпомага усвояването на Калций, Фосфор, Магнезий

Правилната абсорбция на тези вещества от организма гарантира пълноценното здраве и функция на ставите, костите и съединителните тъкани в организма. Борът предотвратява до минимум загубата и изхвърлянето на тези важни елементи от организма през урината. По този начин стимулира тяхното съхраняване в тялото и максималното им оползотворяване. Благодарение на това си действие, Борът може да се приема като средство за подкрепа при остеопороза, рахит, алергии и ПМС.

Помага за поддържане на нормални хормонални нива

Борът е пряко свързан с производството в тялото на хормоните естроген и тестостерон. Той участва при синтезирането и задържането на нормалните нива на естрадиол, което е предшественик на женския хормон естроген. Борът стимулира сексуалното желание, нормализира симптомите при менопауза и успокоява хормоналния дисбаланс този период. Относно тестостеронът се счита, че Борът е микроелемент, който стимулира неговото производство по естествен път и така увеличава силата, издръжливостта и мъжкото сексуално желание.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсулa на ден, за предпочитане с храна.

-11%

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: