Бромелаин / Bromelain 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Бромелаин / Bromelain 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Бромелаин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500мг. Добавката Bromelain е предназначена при проблеми с подуване на корема, запек, метеоризъм, колит, дискомфорт, коремна болка и др.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 37.08 лв. -10%
41.20 лв.
Производител:
Код на продукта: 1735NF
Магически точки: 41
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден до 3
  • Една доза 1 капсула
  • Бромелаин 500 mg
  • Разфасовка 90 капсули

Описание

Бромелаин на канадската марка Натурал Факторс е хранителна добавка под формата на капсули от 500мг. Бромелаин капсулите се използват срещу запек и подуване на корема. Прилага се също при проблеми със смилането на хранителните продукти, състояния на колит, стомашен дискомфорт, подуване на корема, коремни болки и др.

Кои са симптомите на претоварване на храносмилателната система?

Честите прояви за проблеми с храносмилателната система са тежест, стягане и подуване на корема, честа метеоризъм, запек и др. Тези причини обичайно са в следствие от претоварване на стомаха с мазни, трудни и тежки за храносмилане продукти, прием на прекомерно количество алкохол, бързо и неспокойно хранене или хранене в движение. В подобни случаи е препоръчително да се добави допълнителен прием на ензими за храносмилане, които са с изключително ефективни свойства при разграждането на храната!

Какви са свойствата на добавката Бромелаин?

Бромелаинът допринася за разграждането на протеини, въглехидрати и мазнини. Улеснява процесите на храносмилане, както и разграждането на храната.

Капсулите Бромелаин преодоляват състоянието на подут стомах, газове и усещане за тежест. Поддържа се оптималната абсорбция на хранителни вещества.

Добавката Бромелаин насърчава т.нар. добри бактерии в червата, спомага за изчистването на дебелото черво и допринася за процесите на детоксикация. Подпомага за отстраняване на токсините от организма, като тези процеси се осъществяват на клетъчно ниво, в органите и в различни системи на тялото!

Какво още трябва да знаем за хранителната добавка Bromelain?

В естествената си форма, съставката бромелаин се среща в плодовете и стъблата на ананаса, както и в други растения. Добавката Бромелаинът е мощен протеолитичен ензим, чиито основни функции са да ускори процесите на храносмилането и разграждането на протеините. Капсулите Бромелаинът са изключителен растителен заместител на животинските ензими Пепсин и Трипсин.

Допълнителни характеристики за добавката Бромелаин

В допълнение към насърчаването на стомажно - чревните функции, протеолитичните ензими улесняват активността на имунната система и понижават вероятността от образуване на хронични възпаления в тялото.

Обобщение

Бромелан на марката Натурал Факторс е изключителен продукт, подпомагащ процесите на храносмилателната система на организма.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула до 3 пъти на ден, по време на хранене.