Бял трън / Milk Thistle 250 mg Natural Factors - 90 Капсули

Бял трън / Milk Thistle 250 mg Natural Factors - 90 Капсули

„Бял трън“ / „Milk Thistle“ е висококачествен продукт на компанията Natural Factors. Т.нар. Бял трън представлява екстракт от магарешки бодил, във вид на желатинова капсули. Проучванията показват, че екстрактът от магарешки бодил има голямо оздравително действие над чернодробните функции.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 26.28 лв. -10%
29.20 лв.
Производител:
Код на продукта: 4181NF
Магически точки: 29
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90 капсули
  • Бял Трън 250 mg
  • Глухарче 55 mg
  • Куркума 27.5 mg

Описание

Компанията „Natural Factors“ се стреми към създаването на висококачествени продукти. Едно от тези постижения е създаването на желатинови капсулите „Бял трън“ / „Milk Thistle“, 250 мг. 90 капсули в опаковка. Хранителната добавка Бял трън представлява екстракт от магарешки бодил, със съдържание на силимарин, който се слави с изключителното си оздравяващо действие над чернодробните функции.

Защо е необходим Бял трън?

Магарешкият бял трън има дългогодишна история на употреба. Млякото на белият трън е било използвано като лекарство, най – често, за лечение на нарушени черен дроб и жлъчен мехур. Семената на белия трън са активната част на растението, която се използва за извличане на съставката Силимарин / Silymarin.

Условия на създаване и предназначение на продукта Milk Thistle

Фермите, собственост на Натурал Фактор, са със сертификати и използват напълно органични условия. В процеса на отглеждане на растенията, е изключена употребата на пестициди и химически торове, които биха могли да замърсят природата. Компанията се грижи за отглеждане на чисти видове растения „Бял трън“, без хибриди с методи на опрашване или всеизвестното ГМО. Фермите на компанията имат сертификат за изследване срещу ГМО и над 700 замърсители.

Активните съставки, които се съдържат в капсулите на белият трън са: флавоноиди, състоящи се от silybin, силидианин и silychristin - колективно известен като силимарин. Екстрактът Milk Thistle е стандартизиран с до 80% silymarin. Млякото от магарешки бодил поддържа функцията на черният дроб и го предпазва от вредните вещества и химикали. Екстрактът може да се използва и като компонент към съдържанието на рецепти с корени от глухарче и куркума, които правят изключителна комбинация за оздравителната функция на черния дроб.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 2  пъти дневно. Използвайте най-малко 3 седмици за по-добри резултати.