Бял трън / Milk Thistle Natural Factors - 60 Капсули

Бял трън / Milk Thistle Natural Factors - 60 Капсули

Бял трън на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Milk Thistle екстрактът има голямо оздравително действие над чернодробните функции. Препоръчва се след системен прием на алкохол, лоша хранителна диета, пушене, работа с токсични химикали.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 30.78 лв. -10%
34.20 лв.
Производител:
Код на продукта: 62400NW
Магически точки: 34
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 3
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 60 капсули
 • Бял Трън 175 mg
 • Пресечка (стебло, лист, цвят) 120 mg

Описание

Бял трън на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Бял трън 250mg има поддържаща функцията на черния дроб.

Висококачествена комбинация от естествени екстракти в подкрепа на нормалната чернодробна функция. Съдържа екстракти от семена от трън, глухарче и куркума.

Какво е приложението на екстракта от бял трън?

Чернодробна детоксикация 

Подпомага клетките в черния дроб да премахнат натрупаните токсини и да насърчи оптималната му функция при приеман на лекарства и нездравословна храна;

Контролиране на състоянието на черния дроб при пиене на алкохол. Активира се действието на чернодробните ензими при прекомерна алкохолна употреба. Подпомага черния дроб да преодолее отрицателното въздействие от прекомерния прием на алкохол;

Възстановяване на оптималното състояние на кожата. Много често лошото вид на кожата е пряко свързан с чернодробна дисфункция, която губи способността си да изхвърли отровите. Има омекотявящо, овлажняващо и успокояващо влияние върху кожата. Редовният прием на екстракта намалява възпалението, сухотата и зачервяването.

Как работи билката бял трън?

 • Поддържа нормалната чернодробна функция при цироза, хепатит и други заболявания на черния дроб;
 • Подкрепя черния дроб от потенциално опасни увреждания, поради прекомерна консумация на алкохол, неподходяща диета, медикаменти, работа с токсични химикали и др.;
 • Има отличен ефект върху храносмилането и жлъчния мехур функция;
 • Капсулите може да се приемат по време на програми за детоксикация и контролиране на теглото;
 • Благодарение на почистващото въздействие върху черния дроб, добавката има благоприятни свойства върху кожата.

Какво трябва да знаем за билковите капсули Бял трън?

Milk Thistle капсулите са на първо място в класацията на билки в помощ на черния дроб. Стотици клинични проучвания потвърждават, че съставката Силимарин е пречистен екстракт от семената на билката бял трън и предава благоприятното си свойство върху черния дроб. 

Обобщение

Добавката Бял Трън на марката Натурал Факторс се състои от патентовани, фармацевтичен клас екстракти от растението бял трън. Екстрактът от билката е източник на съставката силимарин, която се абсорбира перфектно от тялото и постига 100%-ва ефективност. Млякото бял трън е част от специалната билкова серия от Природни фактори, включваща само естествени билкови екстракти с доказани качества и ефективност.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 3  пъти дневно. Използвайте най-малко 3 седмици за по-добри резултати.