Бяла черница / WellBetX® Mulberry Extract  100 mg Natural Factors - 90 капсули

Бяла черница / WellBetX® Mulberry Extract 100 mg Natural Factors - 90 капсули

Бяла черница на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 100мг. Добавката WellBetX® Mulberry Extract се прилага за намаляване на глюкозата и инсулина след хранене. Помага за контролиране на оптималните стойности на захарта в кръвта.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 27.50 лв. -10%
30.55 лв.
Производител:
Код на продукта: 3584NF
Магически точки: 21
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90 капсули
  • Бяла черница 100 mg

Описание

Бяла черница на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 100мг. Екстракта от черница WellBetX 100 mg е предназначена в борбата срещу диабет, регулира стойностите на захар в кръвта, контролира повишеното налягане в кръвта , ограничава повишения апетит и наднорменото тегло.

Какви усложнения могат да настъпят за организма?

В много случаи, наднорменото тегло и завишение в стойностите на захарите в кръвта са взаимносвързани. Основния причинител за тези проблемни състояния е неправилното хранене, съчетано с неподвижност и прекомерения стрес. Ако това състояние не бъде контролирано, това обикновено води до проблеми със сърдечно - съдовата структура, както и повишени стойности на холестерола, хипертония и др. Хората с такива проблеми допускат системна грешка – през деня не намират време да се нахранят, а вечерта се нахвърлят над храна и така стигат до преяждане. 

Този лош навик има много негативни последици върху теглото, кръвоносните съдове и др. Освен прекаляване с въглехидрати, злоупотребяването с мазнини е още по - вредно, защото се увеличава вероятността от развитие на заболяването атеросклероза. 

Какво представлява растението Бяла черница?

Добавката Бяла черница се състои от специален екстракт от листата на бели черници, което помага за намаляване на внезапните колебания в инсулина и глюкозата след храна. Екстракта спомага за изграждане на оптималните нива на кръвна захар. Хипогликемичното действие на черницата може да помогне да се почувствате значително облекчени.

Какви са ползите на Бяла черница?

  • Екстрактът от Mulberry оказва влияе над апетита, най - вече убива желанието към сладкишите, което ще ви улесни да постигнете желаното тегло;
  • Добавката Бяла черница поддържа по - ниски нива на триглицеридите и лошия холестерол;
  • Предотвратява появата на холестерол и неговото навлизане в стомашно - чревния тракт.

Допълнителни характеристики на WellBetX® Mulberry Extract

Листата от черница са изключителен извор на необходими хранителни вещества, като флавоноиди, хлорофил, аминокиселини, каротеноиди, фитостероли, микроелементи, витамини и др.

Добавката Бяла черница включва есенция от растението Morus alba, стандартизирано до 0.5% 1-deoxynogirimycin.

Бялата черница още е източник на моранолин (1-деоксиногирицин) – основният активен компонент в състава на черницата, който помага да се поддържат нормални нива на захари в кръвта.

Обобщение

Бялата черница е уникален продукт на канадската компания Натурал Факторс, създаден в съответствие със стандартните добри производствени практики, включващ добиването на компоненти и суровини, тяхното съхранение и преработка, производствен процес, опаковане и дистрибуция.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула на ден след хранене.