Бюст Макс Формула - Витекс, Сминдух и Люцерна Nature's Way

Бюст Макс Формула - Витекс, Сминдух и Люцерна Nature's Way

Бюст Макс Формула (Витекс, Сминдух и Люцерна) Nature's Way е хранителна добавка източник на фитохормони, допринасящи за женското физическо и психическо здраве и подпомагащи растежа на гърдите.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 53.10 лв. -10%
59.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 25200NW
Магически точки: 59
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози на ден 2-3
 • Разфасовка 100 капсули
 • Витекс 400 mg
 • Люцерна 405 mg
 • Сминдух (семена) 610 mg

Описание

Женските гърди са символ на майчината безусловна обич, обгрижване и подкрепа. Те са първото нещо, което опознаваме от този свят и свързваме със задоволяване на нашия физически и емоционален глад. Жената е създадена, за да бъде жена и не трябва да забравя да се грижи и за своите собствени физически и емоционални нужди.

Фитохормоните в растенията

В сминдуха и люцерната се съдържат фитоестрогени, които освен че добринасят за здравословните функции на организма помагат и за увеличаването на гръдната обиколка. Диосгенинът, който се открива в сминдуха допринася за растежа на гръдната тъкан като увеличава и кърмата при жени в периода на лактация. Недостатъчните количества естроген в организма са причината за малкия размер на гърдите. Високите тестостеронови нива също оказват такова действие. Набавянето на нужните количества женски хормони допринася  и за здравословното състояние на кожата и косата и костите.

Облекчава симптомите при менопауза и благоприятства емоционалното здраве. Витекс е растение наричано още "Целомъдрено дърво" и "Балсам на Авраам", характерно за средиземносморския климат. В неговите плодове се съдържат флавоноиди, дитерпени и иридоиди, които подпомагат възвръщането на хормоналния дисбаланс в женското тяло. Този дисбаланс много често се проявява като т. нар предменструален синдром, характеризиращ се с неприятни болки и спазми в корема, свръхчувствителност в гърдите и появата на пъпки по кожата. Растителните съединения във Витекс повлияват върху хормоналния синтез в хипоталамуса и хипофизата като намаляват нивата на пролактина и допринасят за синтеза на прогестерон и ефективността на естрогена.

Основните ползи при прием на Витекс,Сминдух и Люцерна от Nature's Way

 • Допринасят за увеличаването на гръдната обиколка по естествен път;
 • Увеличават нивата на лактация по време на кърмене;
 • Балансират нивата на хормони, като се увеличава производството на естроген и пролактин, неодходими за женското здраве и плодовитост;
 • Контролират синтеза на андрогинните хормони;
 • Допринасят за облекчаване на ПМС и неприятните симптоми на спазми, подуване и чувство на тежест в корема, главоболие и променливи настроения;
 • Благоприятстват добрия вид на кожата и възстановяват нейното състояние при акне.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте:

ВИТЕКС (ПЛОД) 400 mg по 1 капсула от 2 до 3 пъти на ден, в продължение на 8-12 седмици. След този период  по 1 капсула дневно. За най-добри резултати, използвайте продължително време.

СМИНДУХ (СЕМЕНА) 610 mg по 2 капсули  2-3 пъти дневно.

ЛЮЦЕРНА (МЛАДИ СТРЪКОВЕ) 405 mg по 3 капсули  3 пъти на ден,  за предпочитане с храна.