Кофеин / Caffeine 200 OstroVit - 110/200 таблетки

Кофеин / Caffeine 200 OstroVit - 110/200 таблетки

Кофеин за повече енергия и тонус през деня или за по-пълноценна тренировка.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 12.11 лв. -10%
13.45 лв.
Производител:
Код на продукта: 1013
Магически точки: 13
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

 • Кофеин 200 mg
 • Разфасовка 110/200 таблетки
 • Дози на ден 1

Описание

Какво представляват таблетките с кофеин?

За създаването на Caffeine 200 mg на OstroVit се извлича кофеин от кафеените зърна на растението Coffea arabica и от листата на растението Thea Sinensis. Кофеинът е алкалоидно съединение, което действа като стимулант върху:

 • централната нервна система;
 • дихателните пътища и белия дроб;
 • кръвообращението в тялото;
 • метаболизма на организма.

Кофеинът е разпространен до толкова, че голяма част от населението са запознати с него и го приемат ежедневно под формата на кафе или чай сутрин, какао, шоколад или безалкохолна напитка, за да стимулират и "събудят" своя организъм. Взимаме го с цел енергизиране, за прилив на повече енергия и за подсилване на работата на мозъка. Кофеинът е силен стимулант, който с действието си върху нервната система успява да възбуди рецепторите на тялото и да възстанови умствената активност, особено при недоспиване, умора, сънливост и липса на енергия. Той действа бързо и ефикасно почти веднага след неговото приемане.

Как помага приемът на Кофеин?

Приемът на чист Кофеин под формата на хранителна добавка е по-здравословно и ефективно, от колкото пиенето на кафе или приемането на храни и напитки, които го съдържат. В тях се открива наличието и на други вещества, които може да блокират здравословните му свойства. 

 • Кофеинът може да се приема от спортисти, преди тренировка за стимулиране на физическата активност. Той увеличава издръжливостта на тялото и помага за по-лесното възстановяване.
 • Подходящ е за прием от астматици и при бронхит, настинка и болести на белия дроб. Кофеинът отваря дихателните пътища и разширява бронхите.
 • Подобрява метаболизма на тялото и спомага за по-бързото и ефикасно изхвърляне на ненужните мазнини от тялото. Засилва обмяната на вещества и стимулира производството на енергия.
 • Приемът на кофеин засилва концентрацията и вниманието, подтиска сънливостта и чувството на умора, действа възбуждащо и подобрява времето за реакция при важни ситуации. 

Приемът на капсулите Кофеин е препоръчително да бъде поне 45 мин. до 1 час преди тренировка, за да се възползвате максимално от техния ефект. Обикновено Кофеинът не влияе върху съня, но е най-добре да се приема прекалено късно през деня.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

До 3 таблетки на ден през поне 4 часа.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: